Mi lenne erre a reakciótok?
Figyelt kérdés
Érkezik egy levél a postaládádba. Egy felszólítás áll benne magától a kormánytól, mégpedig, hogy a túlnépesedés miatt ezennel ki vagy lakoltatva a Föld nevű bolygóról. Mindössze 1 heted van rá, hogy elhagyd a planétát.
A következményeket nem közlik, ha ezt nem teszed meg, talán nem véletlenül.
Mit tennél?
szept. 25. 08:43
A kérdező szavazást indított:
Engedelmeskedsz, bár egyelőre fogalmad sincs, hogyan.
Nem engedelmeskedsz, és megvárod, mi lesz a következmény.
Bújkálni kezdesz, nehogy megtaláljanak.
Inkább önkezűleg véget vetsz az életednek.
A következmények előtt még utoljára szeretkezel egy jó nagyot a pároddal, vagy elmész egy Rosszlányhoz/Rosszfiúhoz, hogy legalább boldogan végezd be.
Kigúvadt szemekkel felnézel a levélből és csak annyit mondasz: "E...eee...háe?!"
Felhívod anyud telefonon és síró, nyöszörgő hangon tanácsot kérsz tőle, mit csinálj.
Félmeztelenre vetkőzöl, és egy szál alsóneműben, molotovkoktéllal a kezedben megostromlod a Budai várat.
Meztelenre vetkőzöl, és egy fél antiloppal a fejeden fel-alá rohangálsz az utcán azt kiabálva: "Én egy hörcsög vagyok! Én egy hörcsög vagyok!"
Kimész Kaszásdűlőre, megvárod a HÉV-et, aztán miután az elhagyja az állomást, a szerelvény után rohansz és kapd be-kézjeleket mutogatsz utána.
7 szavazat
1/6 anonim válasza:
Kikérném magamnak, hisz nem szaporodtam, hajítsák ki a csokosokat!
2/6 anonim válasza:
Mikor jövök végre rá, hogy nem kellene a humort látogatni?
3/6 anonim válasza:
Hogy hagyjam el? Es hova menjek? Adnak űrhajót hogy elmenjek?
Menne el a fszom
Elbújnék valahova
4/6 anonim válasza:
Felmentést kérnék arra hivatkozva, hogy a levél csípi a szememet, ezért nem látok és nem találok ki a bolygóról.
5/6 anonim válasza:
"Egy felszólítás áll benne magától a kormánytól"
A kormány max az ország területéről tilthat ki, a bolygóról nem.
6/6 anonim válasza:
Jo csak elobb kolonizaljak a Marsot, legyen kabeltv, internet meg minden, akkor megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!