Péntek 13, ilyenkor hová szoktatok bújni?
Figyelt kérdés
Nem merek kimenni, mert ha átfut előttem egy fekete macska, akkor hűha!szept. 13. 08:02
1/11 anonim válasza:
Fateréknek fekete macskája vagy, és már vagy 13x átfutott előttem ma... most már mindegy hova bújok nem?
2/11 A kérdező kommentje:
13 szor?
Borzalmas!
szept. 13. 08:10
3/11 anonim válasza:
A fekete cicák max szerencsét hoznak.
4/11 anonim válasza:
Simogatom a fekete cicust, aki dorombol. Banyát még nem láttam.
5/11 anonim válasza:
Lemegyek a bányába és fel jön a bányarém.Ebből adodóan biztonságban vagyok,vagy mégsem?!A piros sipkás fehér egerek elkergetnek melöllem minden rosszat.Tehát teszek magasról a péntek 13-ra.
6/11 anonim válasza:
Ilyenkor kúszva kell közlekedni a járdán, és mindenhol is. A fekete macskának pedig adj egy szelet sonkát, és mindjárt nem lesz kedve átfutni előtted.:D Nem árt a kúszás mellé egy rohamsisak sem, sokat segíthet, ha véletlenül a fejedre lépne valaki mondjuk a Deák téren átszállás közben. Pluszpont, ha van a hátadon egy légpuska (önvédelmi célból), mert akkor a rendőrök a kihallgatás után kapásból az imei-be visznek, ahol merem garantálni, hogy soha nem tartózkodik fekete macska.
7/11 Kedves Vezető válasza:
Minden Péntek 13 án megpróbálok öngyilkos lenni.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor neked óriási szerencséd van, hogy eddig még sosem sikerült.
szept. 14. 02:23
9/11 anonim válasza:
Nekem van 4 fekete és 1 narancssárga szobacicám, az életem adnám értük. Minden nap dorombolnak nekem valami szépet🥹❤️🩹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!