Írnátok vicceket nekünk?
Sziasztok, irjatok vicceket nekünk, és a legjobbakat felolvassuk egymás között ❤️ Sok szeretettel
kezdem én:
Melyik az a sport ami megmozgatja az agyat?~
-Szerintem a sakk és a box :)
Két rendőrfeleség beszélget:
- Te, láttad már a férjed arcát szeretkezés közben? - kérdi az egyik.
- Igen, borzasztó volt, épp benézett az ablakon! - feleli a másik :-)
Hogyan készít a szőke nő baracklekvárt?
Kinyomja a fánkból.
Az elefánt elkezdi szivatni a tevét: - Haha! Hát neked két csöcs van a hátadon. Erre a teve: - Én fasszal a pofámon kussolnék
Van pár Jeanos viccem is, de azok túl faviccek. Még ezt szeretem: A szúnyogok elkezdik gyűjteni a fákat, hogy nagy tűz legyen. A vezér szúnyog ezt mondja: - Az elején nagyon kis fákat gyűjtsetek, aztán egyre nagyobbakat! A végén már akkora fákat is rakhattok a tűzre, mint a combom!
Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére.
A nő felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni!
- Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot is, mert nincs áram a házban.
Hullafáradt üzletember két nagy bőrönddel beesik egy hotelbe.
- Egy szobára lenne szükségem - mondja.
- Sajnos az összes szobánk foglalt - mondja a portás.
- Az nem lehet, már nincs erőm másik szállodát keresni! - esik kétségbe az üzletember. - Egy üres ágyuk sincsen?
- Nos, egy üres ágy még van. Egy úriembernek kénytelenek voltunk egy kétágyas szobát kiadni egész hétre. Mivel csak az egyágyas szoba árát volt hajlandó fizetni, ezért beleegyezett, hogy a másik ágyat kiadjuk másnak. Meg is tettük, de sajnos az úr olyan hangosan horkol, hogy eddig egyetlen vendég sem bírta még egy éjszakát sem mellette. Ha nem zavarja a horkolás, akkor azt az ágyat olcsón megszámítjuk.
Az üzletember beleegyezik. Másnap a reggelihez kipihenten, vidáman érkezik. A portás megkérdi:
- Tudott aludni?
- Igen, pompásan!
- Nem zavarta a horkolás?
- Nem, bevetettem egy kis trükköt, az segített.
- Mi volt az?
- Este bementem a szobába, a szobatárs már az ágyban feküdt. Odamentem hozzá, adtam neki egy puszit, és azt mondtam: "Jó éjszakát, gyönyörűségem!" Ezután hajnalig ült az ágyában és nem mert elaludni.
Egy orosz, egy amerikai és egy zsidó titkosügynököt megkérdeznek, hogy mennyiért vállalnának el egy nagyon veszélyes küldetést.
- Én 1 millió dollárért - mondja az orosz.
- És mit csinálna a pénzzel?
- Félmilliót adnék a pártnak, félmilliót megtartanék magamnak.
Megkérdezik az amerikait is:
- Én 2 millió dollárért.
- 1 milliót adnék a hazámnak, 1 milliót megtartanék magamnak.
Jön a zsidó:
- Én 3 millió dollárért.
- 2 milliót megtartanék magamnak, 1 millióért meg megcsináltatnám az orosszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!