Milyen humoros(nak) mondható sorozatok vannak, ami számodra nem vicces?
Azt gondolom, én elég sokféle humorra vevő vagyok úgy általában. A fekete humortól az abszurd humoron és a szóvicceken át az intellektuális humorig. Na jó, az altesti – kaki-pisi-kuki színvonalú – humorra annyira nem vagyok vevő, de elfogadom, mint a humor egyik, nem feltétlenül nekem szánt fajtáját.
De van egy vígjátéknak besorolt, vígjátéknak nevezett, és nem egy ismerősöm szerint tényleg vicces sorozat, amit nem tudok hova tenni. Ez pedig a a The Office című sorozat. Én megnéztem az első évadot, meg a második évad harmadát, de képtelen vagyok humorként értelmezni azt, amit láttam. Számomra a szituációk, a történések és a szereplő is szekunder szégyenérzetet kiváltóan kínosak, szánalmasak, ostobák. Nemhogy nem hat rám humorként, de azt is nehéz megértenem, hogy valaki humornak szánta ezeket. Tehát nem arról van szó, hogy nem az én humorom, hanem hogy nehéz átélnem, hogy ez bárkinek is a humora.
South Park, Agymenők, Így jártam anyátokkal.
Ezek nekem semmit érő sorozatok.
Néha bekapcsolom a TV-t és végiglapozom a műsorkínálatokat, akkor szokotam látni ezt az "Az ifjú Sheldon"-nevű valamit.
Állítólag vígjáték.
Én meg már lehet, hogy egyre türelmetlenebb vagyok és nem nézem végig, de eddig még akármikor belenéztem ebbe a sorozatba, soha nem volt vicces jelenet benne.
Vagy ott van pl. "Monk - A flúgos nyomozó"
Azt se bírom nézni, mert sokszor annyira túlzásba viszi azokat a dolgokat, hogy egyszerűen kínosnak érzem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!