Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan és miként keletkezik a...

Hogyan és miként keletkezik a fagyfogyatkozàsú anod unatkozàs?

Figyelt kérdés
aug. 31. 21:22
 1/5 1112 ***** válasza:
3D-nyomtatóval kinyomtatnak egy háromdét ... Ezután azt is, amit a kérdésbe' mondtál. :)
aug. 31. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
aug. 31. 22:31
 3/5 1112 ***** válasza:
Frankón biztos vagyok benne, hogy úgy! :)
aug. 31. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor a hadronok átlépik a kritikus határt.
aug. 31. 23:02
 5/5 Mansour ***** válasza:
Hajlok arra, hogy egyetértsek a 3-as válaszolóval. Szerintem is úgy, de azért én 100%-ig nem vagyok biztos benne. Mert az is lehet, hogy nem egészen úgy, vagy nagyrészt úgy, de egy kicsit így is, vagy normál esetben úgy, de bizonyos speciális esetekben még úgyabbul, vagy lehet, hogy úgy tűnik, hogy úgy, de ha a részfolyamatokat egyenként górcső alá vesszük, kiderül, hogy azok már nem teljesen úgy zajlanak, bár az összhatásuk még mindig úgy jön ki, mintha teljes egészében úgy ment volna végbe az egész. Összegezve mégiscsak azt mondanám, hogy gyakorlati közelítésben bátran kiejelnthetjük, hogy tényleg úgy keletkezik.
szept. 1. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!