Miért jó az nektek ha abbahagyom a gyk trollkodást? Miért jó nekem ha olyan jó társaság vagytok? Mi a teendő ilyenkor?
Ha abba hagyod a trollkodást akkor nekünk nagyon jó mert egyeseket nem kergetsz a mély vízbe megfulladni. Azért a vizet választottam példának mert egyesek akik itt trollkodnak nincs eszük és így nem lehet az őrületbe kergetni. :-D
Neked azért jó mert 4 lábad van mégse vagy asztal.Azért jó még neked mert kettő füled van mégse vagy szatyor.Kikérem magamnak,nem vagyok JÓ társaság,ne adj szavakat a számba. :-DAz,hogy neked miért jó itt lenni azt nem tudom,DE,itt van a DE,maradj ezen az oldalon mert ugysincs más dolgod meg aztán a takaritást is más csinálja vagy pató Pál úr szerint :- ....ej rá érünk arra még.Meg aztán főznöd sem kell mert 1. nem tudsz főzni, 2. van konzerv étel vagy gyors bűfé.Egyébként meg kell egy ügyeletes szamár erre az oldalra is amit te jól tudsz képviselni.Tehát maradj mert szegényebbek lennénk egy szamárral és a névsor olvasásnál csak egy szünet jel lenne. :-D
Kifejtettem véleményem,most rajtad van a sor trollkám.
Csak egy kérdés a végére.Miért jó a sűninek?.......nem is olyan jó neki...:-D
1. Jó szórakozás
2. Ha nem tetszik, akkor lehet innét tovább lapozni.
Na most mi van, a trollkodo a humor oldalba felkapta a vizet?Vissza nyalt a fagyi?
Most én trollkodom veled,legalább kapsz egy kis ízelitöt abból amit te adsz másnak.Hajrá, hisztizz még egy kicsit,na de tényleg,hisztizz már nagyon szépen kéééééééérleeeeeeeek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!