Szerintetek Soros vagy Orbán felelős ezért az elviselhetetlen kánikuláért?
Figyelt kérdés
aug. 24. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Orbán
Soros
19 szavazat
1/11 anonim válasza:
Sorosnak nincs ekkora hatalma tehát Orbán a ludas.
2/11 anonim válasza:
Mindkettőnek a médiája azt harsogja, hogy elviselhetetlen kánikula van, szóval ilyen értelemben mindkettő. A valóságban pedig teljesen normális nyári idő van.
3/11 anonim válasza:
Lásd meg benne a jót...legalább a hó nem esik.
Kinek lenne kedve ilyen melegben havat lapátolni??
4/11 anonim válasza:
Egyikük sem. Mert Sulyok Tamás. Azt sulykolja belénk, hogy kánikula van. Amennyire Orbán nem szereti a melegeket... ő nem szereti se a férfi, se a nyári melegeket..., Soros meg már nem tudja megőrizni a hidegvérét, szegény olyan idős már, ő csak a hidegségért felelős, de kánikuláért, melegért egyikük sem, csak télen a jéghidegért tehetnek a kórházakban, iskolákban!
6/11 anonim válasza:
Orbán a soros.
Vagyis ő most az Európai Tanács soros elnökségét betöltő miniszterelnök :D
7/11 anonim válasza:
És ne feledjük a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálat sem.
8/11 anonim válasza:
Pintér Sándor, nekem titokban sms-t is küldött. Hűtsem le magam mert, meleg lesz.
9/11 anonim válasza:
Soros direkt csinàlja ezt a sivatagi idõt, hogy a sok arab otthonosabban érezze magát.
Remélem több arab fog emiatt betelepedni Franciaországba, ideje lenne már, hogy franciaország vègleg elszínesedjen.
10/11 anonim válasza:
SMS-t én is kaptam azzal a szöveggel, hogy üljek át egy másik hűtőkocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!