Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miert nem csinaljak meg ugy...

Miert nem csinaljak meg ugy az akksikat hogy 200 %-ra lehessen oket tolteni?

Figyelt kérdés
aug. 21. 10:00
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy 300%-ra, vagy 1000%-ra. 500%-on lenne az akksi, akkor még csak félig lenni

Biztos nem kéne minden nap tolteni. Eleg lenne heti 1x

aug. 21. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt kérdezem, hogy miért nem lehet -100%-ra meríteni, és akkor 100%-ot kellene tölteni bele, hogy ne legyen benne semmi...
aug. 21. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Van öt utas a buszon. Leszállnak heten.

Akkor még két embernek kell felszállni ahhoz, hogy üres legyen a busz

aug. 21. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanaddig működne akkor is, csak más szám lenne odaírva
aug. 21. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert a készülékeket 1000‰-re lehet feltölteni. Ha 100‰-en van a telód, sürgősen töltőre kell már tenned.
aug. 21. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

De 10‰-en lehet már túl késő van és kikapcsol a telód és már csak a töltés segít rajta.

(#5 vagyok)

aug. 21. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert egyszerűbb ha a zsebedben tartasz pár akkumulátort vészhelyzet esetén.Főleg ha targoncáról vagy Tesláról van szó.

Ha rajtam múlna én még pót motort is rakatnék a hátsó ülésre ha elromlik.Törvény lenne!Mindenkinek utánfutón kéne vinni 1ooo liter ivóvizet két hétre elegendő élelmet,és egy kisdarut ,hogy legyen mivel beemelned a motort.Valószínű pár napig úgy is ott dekkolsz az út mellett mire megcsinálod...

aug. 21. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Van olyan amit túl lehet tölteni, de akkor felpúposodik és pukkan egyet vagy akár ki is gyullad.
aug. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!