Végre elkezdődött a nyár. Ti mivel fogjátok tölteni a nyári hónapokat?
Figyelt kérdés
aug. 19. 22:17
1/5 anonim válasza:
Nemár. Mindjárt vége és én csak a szobámba döglöttem mert nincsenek barataim pedig 19 éves vagyok és most kéne élnem 🥲🥲19L
2/5 anonim válasza:
Síelni biztos elmegyek, hóembert is tervezek építeni, meg valószínűleg lapátolni fogom állandóan a leeső rengeteg havat.
3/5 anonim válasza:
#1 élni bármikor lehet, sőt később több lehetőséged lesz nyaralni, amint lesz munkád és így pénzed.
A felét én is otthon töltöttem, ebben a kánikulában képtelenség kimozdulni, júniusban még jó volt. Jobb télen utazni, kevesebben is vannak.
4/5 anonim válasza:
Tetszőleges elfoglaltsággal.:D A nyár eddigi részén ha nem dolgoztam, akkor túlóráztam, legalább ennyi hadd járjon már ki nekem is a jóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!