Hogy lehet az, hogy egy személyvonatszerelvény egyes vagonjai csak ritkán állnak meg (intercity kocsik) míg a többiek meg minden állomáson?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam vonaton utazni, de azt tudom mit jelent az “intercity” szó. Szóval úgy alakult, hogy a feleségemet kikísértem a vonathoz, ami Szegedről Budapestre vitte. Akkor figyeltem fel erre az érdekes problémára.aug. 18. 21:59
1/7 anonim válasza:
Amelyiken bedöglött a fék az nem nagyon tud megállni.
2/7 anonim válasza:
Ha nem a feleségedel Szegedről Budapestre menni, akkor egy olyan vonatra kell ülnod, ami Szegedrol nem Budapestre megy. Onnan a következővel vissza mehetsz Szegedre.
Ez a egyszerűbb megoldás!
Egy MÁVos vasúti mérnök
4/7 anonim válasza:
Már megint elfelejtette Józsi felpumpálni a kerekeket..
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves mérnök úr! Válaszod értelmetlen, vagy csak irreleváns, esetleg ittas állapotban írtad. Akárhogy is, nem lettem okosabb tőle. De azért köszönöm!
aug. 18. 22:50
6/7 anonim válasza:
Szívesen a szakmai igényű választ
Tömören a lényeg:
Ha valahova nem akarsz menni, akkor olyan vonatra ülj ami nem oda megy.
Utána a return járattal könnyen haza érsz.
7/7 anonim válasza:
Static override void MÁV()
bool idiota;
bool vonat;
int keksz;
int lol;
{
if (idiota && vonat == true)
{lol++;}
else
{
keksz +=42;
}
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!