Mit gondolsz arról a dologról, hogy van egy tejcsokoládé színű menyétfélék családjába tartozó emlős aki későn rámászott egy vízszintes közlekedést szolgáló és elősegítő építményre, ám rá akar gyújtani valamire rajta ami viszont nem megbízható?
Figyelt kérdés
Volt egyszer egy barna vidra
ki most felment ama hídra,
és ő most ott bizony szívna
amely anyagban nem bízna.
aug. 17. 23:28
1/6 anonim válasza:
Ugyanazt, mint arról a magát humorosnak tartó, két lábon járó szánalomkupacról, aki a jelen weboldalon próbál ilyen rímekkel egy kis figyelmet gyűjteni.
2/6 A kérdező kommentje:
képzeld el, hogyha nem szereted és nem érted mások humorát akkor neked sem kell itt lenned és bunkóskodnod :PP
aug. 18. 13:30
3/6 anonim válasza:
A véleményemet kérdezted, öcsi.
Ha csak pozitív véleményt akarsz olvasni, akkor írd oda.
Esetleg előre írd le,. milyen véleményt akarsz olvasni és bekopipésztelem.
4/6 anonim válasza:
Látod kérdező, ezért szar a gyk,mert ilyen bunkókkal van teli :P
5/6 anonim válasza:
Négyes, azért ennél finomabban is lehet jelezni a kérdezőnek, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. Nem kell egyből lebunkózni. Még ha egyébként igaz is...
6/6 anonim válasza:
5-ös valamit nagyon félre értettél.
Én az előző válaszokra reflektáltam.
Nem a kérdezőre értettem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!