Anonymuska kérdése:
Balogh Levente megtalálható az atlanti óceánban?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy nagyon veszélyes és megeszi a vízben lubickoló turistákataug. 17. 14:14
1/10 anonim válasza:
Megtalálható kb. 10%-ban de a part mentén úszkálókra teljesen ártalmatlan.
Csak messzebbre nem szabad kiúszkálni.
2/10 anonim válasza:
Nekem 1x bekapta a horgot. Az már más kérdés, hogy megpróbált a vízbe rántani a horgászbottal együtt. Bár én nem az Atlanti-óceánban, hanem a Mattoni-pocsolyában futottam vele össze.
3/10 anonim válasza:
Ő szerintem nem nem megy más víz közelébe a Szentkirályin kívül.
4/10 anonim válasza:
hát, lehet hogy van óceánokban is a halacska, de én összefutottam már vele Velencén és Velencében is! szereti ez a tavakat is meg a folyókat, minden terjedelmű és mennyiségű vízben megtalálható, olyan agyafúrt ő! bár általában ebihal méretű, és az idők során egyszer sem tanult még meg brekegni... de legalább szépen tátog a hal! és biztosan nagy veszedelmet jelenthet búvárpókok, molnárkák és planktonok számára szerintem, szóval azért csak óvatosan a vizekben vele!
5/10 anonim válasza:
#4 Ezek szerint akkor rosszabb, mint egy medúza.
6/10 anonim válasza:
Én már találkoztam is vele.
Miután kopoltyút és az ujjaim közé hártyákat növesztettem.
Ez után néhány fürdőző túristát megijesztettem a sellő kinézetemmel.
Miután riasztották Muldert és Scalit lemerültem a mélybe ,hogy meglépjek és ekkor találkoztam vele. :)
7/10 anonim válasza:
A nyár végén átment a Csendesbe.
Az Atlantiban túl nagy volt a zsivaj.
8/10 anonim válasza:
Nos, nekemis lenne egy kérdésem. Úgy nézek én ki, mint aki ezt honnan tudja ?
????
10/10 anonim válasza:
Tegnap kifogtam horgászbottal ,de aztán vissza dobtam ,mert elégé véznácska kis hal volt.Nem lehetett belőle halászlevet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!