Szerintetek a rendőrök lelőnek ,hogy ha az ujjaimból pisztolyt formálok és rájuk tartom esetlegesen rájuk lövök vele?
Figyelt kérdés
aug. 15. 20:01
1/5 anonim válasza:
Lelőni nem fognak de ők meg a kezükből fognak baseballütőt formálni és esetleg labdának nézik a fejedet.
2/5 anonim válasza:
Magyarországon nem, nagyon erősen le van korlátozva a fegyverhasználat, és még az indokolt esetben is próbálják elkerülni az elsütést (kivéve közvetlen életveszély). Az USA-ban ha olyan magatartásod van, ami arra utal, hogy fegyver van nálad, rejtve tartod a kézfejed és felszólításra sem tartod el a testedtől a karjaidat, vagy olyan hirtelen mozdulatot teszel mintha valamiért nyúlnál, akkor ott nem mérlegelnek. Egy tárat eresztenek beléd, mert biztosra kell menni, és az első pár lövedéket az adrenalin miatt meg sem érzed. Ha 3-4 rendőr tartja rád a fegyverét és reflexből mindenki lőni kezd, azt nem éled túl. Van, aki poénból csinálja, mások provokációból (suicide by cops), de nem ritka az ilyen ostoba halál.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es
Én egyszer megláttam egy rendőr autót 4-dik emeltről a plázáról és ezek után pisztolyt formáltam az ujjaimból és tüzet nyitottam rájuk.
Akkor már tudom azt is ,hogy amerikában már ezért a terror elhárítást hívzál volna. :)
aug. 15. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!