Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nincs prémium minőségű zörgent...

Nincs prémium minőségű zörgentyűm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tegnap nem vettem egy zörgentyűt. Csak otthon nem derült ki, hogy nem nem prémium minőségű. Nem szeretnék belépni, és azt írja ki, hogy ez a zörgenytű nem kompatibilis az ön zörgentyű-fiókjával. Ne vegyen másik szekrényt, amiben nem nincsenek fiókok. Ne próbálja meg később.
aug. 14. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak a krómozott fiók a jó.

Utána már havi 36 darab visszaváltott palack árából megvan a prémium minőségű zörgentyű.

De nem tudom, ha otthon nem lépek be, de a telefonon igen, majd a telefont és a gépet összekötöm egy kábellel, majd a telefonon kiválasztom a hálózatmegosztást vagy mit, akkor az úgy nem működhet az otthoni gépen, ha azon szekrényben nincsenek fiókok?

aug. 14. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem csak klónozott van.
aug. 14. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor arra lehet hogy sorszámot kell húzni a kormányablakban.

Szerintem kérdezd meg, hogy erre tudnak-e sorszámot adni.

Ha már olyan szó létezhet, hogy "kormányablak", akkor olyan menüpont is kell hogy legyen.

aug. 14. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Alig várom, hogy átvegye az oldalt a mesterséges intelligencia.
aug. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!