A kérdező szavazást indított:
Időgépszimulátor-alkatrészt. ( nem tudom, hogy néz ki, majd hozok valamit. )
Sugárhajtású kávéfőzőt
Nagykiadású katapultot szilvaillattal, neonfényben, gyorsabb utazásnak érdekében.
Kézzel rajzolt analóg térképet papírból, láthatatlan tintával, ijesztő kinézetű díszdobozba csomagolva.
Csak egy csomag rágót. Lehetőleg, ha van; hagymásat. Ha nincs, akkor egy darab felfújhatós porcelántéglát gyapjúból. (?)
Exkluzív spagettipirítót dekorációra a falhoz. Meg valamit, amivel lefotózom egy pályázatra.
35 celziuszfokú jégkristályokat, ha van olcsón; akciósan (35,1 °C -os már nem jó.)
Gumiból készült, nyújthatós asztalt, aszalt puki illatú parfümöknek.
Kódnyelven írt könyvet a lábszag illatú parfümökről.
Locsolótömlőt szaténból, limonádéval feltöltve.
5 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott néhány szó; hátha pl. ezek közül kéne valami. Nehogy elfelejtsd.
:):)
aug. 10. 19:46
2/10 A kérdező kommentje:
Remélem, jót, aranyosat írtam. Elnézést, ha nem.♥
aug. 10. 19:49
3/10 anonim válasza:
Ha már úgy is arra jársz, légyszíves hozz nekem egyköteg bukófrekvenciás homálytizedelőt (tudod, olyat amit Kun Béla hordott a munkáskabátján).
Köszi előre is.
"békebeli" német márkával (NDK-s) tudok fizetni!
8/10 anonim válasza:
Nekem egy Csíkos túrórudit.
Hozhatsz Nemtiltott Csíki sört is, ha már ott vagy. De ha nincs, a Szénbányai is jó helyette.
10/10 anonim válasza:
Hozzál bort, búzát, békességet, bőcipőjű feleséget.
Egy szőkét egy barnát és egy feketét.
Ha van vörös, akkor mind a három az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!