Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Aki a Sziget fesztiválon...

Aki a Sziget fesztiválon sokat iszik, annak se honlapja, se mája?

Figyelt kérdés
aug. 10. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Sőt annak még tegnapja sincs!
aug. 11. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Szólj ha jön a vicc része
aug. 24. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Kénytelenek vagy ideböfögni
aug. 24. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
#1 vagyok, én nem értem miért lettem lepontozva 34%-ra, most a poén értelméből én azt tudtam írni rá amit, nem tudom mi lett volna a "jó válasz", hogy ne így legyen. a #2 válaszolóhoz hasonló válaszokat meg többnyire más Humor kategóriában írt kérdéseknél is persze leszokták pontozni, hiszen ezzel megsérthetik a kérdező humorát(akkor is, ha persze ilyeneken senki nem sértődik meg természetesen) és senki nem olyan válaszokra kíváncsi a humor kategóriájú kérdéseinél, hogy az adott kérdésben a válaszoló szerint semmi vicces és poén nincsen benne, de én mit írtam ehhez a kérdéshez 13 nappal ezelőtt amiért "nem hasznos" az a válaszom?🤣
aug. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!