Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » –Tudja mi a különbség Ön és...

–Tudja mi a különbség Ön és egy pekingi között?

Figyelt kérdés
–A pekingi Kínában, maga pedig kínjában nevet.

aug. 9. 22:40
A kérdező szavazást indított:
XDDDD ez egy naon jó vicc😄
😂 tetszik, ez vicces
😆🥲 nos, annyira nem rossz vicc, de nem a legpoénosabb amit hallottam ezidáig életemben az fix
hahaha...😐🥱
elég fos egy vicc ez😭
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Ezt lehetne alkalmazni egyfajta kínvallatási módszerként is.
aug. 10. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Következetlen vagy, mert a kérdésben "ön" szerepel, a magyarázatban pedig "maga".
aug. 10. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

gondolhattam volna előre itt többnyire milyen fos humorú emberek nézik a humor kategóriát és képtelenek értékelni a legtöbben az eredeti ötletű vicceket és nem túl kedves módon az utolsó kettő válaszlehetőségre nyomnak, legalábbis eddig különös módon minden eddigi szavazó így tett..., még kisgyerek koromban találtam ki ezt a viccet🥲 eredetileg nem így szól, nem tudom már hány évesen is találhattam ki pontosan 😭, de az mindegy is, anyukámat nevettettem meg vele alkalom adtán, de olykor mást is, mindenféleképpen egyesszám harmadik személyben kell, hogy legyen a kínjában szónak a birtokosjelzője, mert ugyebár, ha úgy lenne, hogy "Tudod mi a különbség közted és a pekingi között? A pekingi Kínában, te pedig kínodban nevetsz." úgy kevésbé hangzik jól, így mindig úgy mondtam mindenek óta (lényegtelen hogy furán és hülyén hangzik, egy viccben úgysem az a lényeg, attól is vicces lesz): (ha anyukámnak mondtam): ,,Tudod, hogy mi a különbség közted és a pekingi között? A pekingi Kínában, anya pedig kínjában nevet." egyszerűen mindig mindenki nevetett enyhén, elkuncogta magát ezen a viccemen (is), világéletemben valaha is mondtam ezt a viccet bárkinek is mindig őszintén viccesnek találták, mindenkinek akinek elmondtam tetszett kifejezetten a viccem igazán.

tényleg kifejezetten érdekes, hogy ide vajon miért csak ilyen emberek tévednek eddig, hmm...🤔🤔🤔

még elhiggyem, hogy pont egy ilyen oldalon lesznek őszinték az emberek és nem csak direkt nyomnak arra amire..., a való életben, ha szóban elmondom viccesebbnek hangzik egyébként is, mint így leírva elolvasni, de minden esetre a környezetemben lévő emberek szerint viccesnek számít e viccem.

(jó, mindegy, nem számít😂😂😂...) mindenkinek más a humora.

aug. 10. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ide csak a szörnyek járnak.XD
aug. 10. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett.
aug. 12. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem az lesz a különbség köztünk, hogy a pekingi palotapincsi.
nov. 16. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!