1112 kérdése:
A vánkos -és a vánknélküli kioltják egymást, ha egymásmellé rakom?
Figyelt kérdés
Előtte még a vánkosba teszek egy vánkot. ( Nem fánkot, wánkot. [Jééé! A wank angolul halvány !! :) ])aug. 7. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Bizonyára igen.
Minden bizonnyal nem.
Mindig 50%. Sose lehet tudni, éppen milyen napjuk van.
ÍÍÍírgalmas Szüzanyám!
Ettől a kérdéstől most meghatódtam.
Én nem tudom, de ez a búgócsiga itt annyira pörög; hogy mindjár' megszédül.
'Wááááááááááá! ' Ez a mi vánk.
Igen, és nemhogy kioltják, hanem taccsra vágják az egész áramot 15 kilométeres körzetben.
Aki azt hitte, a vánkos egy jó mély fém edény, tévedett. Kispárna.
Csak abban az egy esetben oltják ki egymást, amennyiben a polaritásuk, kémhatásuk (savas, lúgos) nem egyezik meg.
4 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Ez az "ÍÍÍírgalmas Szüzanyám!" ez Faternak volt a mondása, az Í-t mindig ilyen jó hosszan mondta, a 'Szüzanyám'-at/ot meg csak így röviden. ♥:) meg a másik mondása a "Szűűűűrke homály-veszedelem!" :) Azt is pont így mondta, csak a ""Szűűűűrke " és a "homály" között kisebb volt a szünet. :) Az első egy imádkozás volt, amikor valami észveszelytő sztorit hallott, amiben valaki meglehetősen/elképesztően bután viselkedett, a másik meg a "fogom a fejemet"-típusú, csak ima nélkül, de ugyanúgy reakció az ilyesmi jellegű szituációkra. Erre a kérdésre nem reagált volna így, mert itt teljesen nyilvánvalóan szándékosan értetlenkedek, csak poénból megadtam választási-lehetőségnek, ha valaki esetleg ilyen-jellegűt akarna jelölni. XD
aug. 7. 10:47
2/4 anonim válasza:
Jó látni kérdező, hogy ilyen jól elszórakoztatod magad.😅
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Örülök, hogy örömet okoztam. :D
aug. 7. 15:13
4/4 Senior Séf válasza:
Őszintén szólva fogggalmam sincs. Nekünk ugyanis egy fia vánk sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!