Piséltél már bele a gatyádba?
Figyelt kérdés
Részletes történet leírást szeretnék!aug. 2. 19:24
1/13 anonim válasza:
Nem emlékszem, pedig minden nap többször is! Voltam vagy 2 éves, mire abbahagytam.
Szerintem olyan 80 éves korom körül megint fogom csinálni. Majd megírom akkor, hogy történt!
3/13 anonim válasza:
Olyan volt, hogy a gomb az ellenkező oldalon volt, mint ahol szokott lenni és ez úgy lelassitotta a folyamatot, hogy nem tudtam kigombolni a nadrágomat. Már éreztem, hogy a következő pillanatban elkezd folyni, szóval gyorsan megoróbáltam letolni a nadrágomat kigombolás nelkül. Nem hittem volna, hogy sikerül, mert akkor fogytam bele, de sikerült, aztán ra is vagódtam a wc-re és már jött is a pisi. Szerencsém volt, mert ha nem sikerült volba letolni kigombolas nélkül, akkor befolyt volna.
6/13 anonim válasza:
Még mikor olyan másodikas vagy harmadikas voltam rendszeresen előfordult hogy mikor hazaértem a kapuban bepisiltem mert nem bírtam visszatartani a wc-ig. Volt elsős koromban egy kínos élményem mikor tesi után a teremben bepisiltem óra előtt:/
7/13 anonim válasza:
Igen és szeretem.
Gyerekként alsógatyába, fürdőnadrágba a strandon, később esőben, biciklizés közben, szabadidő nadrágba, farmerba...azóta is rendszeresen csinálom, élvezem!
9/13 A kérdező kommentje:
Volt.
Nem engedett ki a tanár.
Még 10perc volt csengetésig ,amikor én eleresztettem. :)
aug. 5. 18:46
10/13 anonim válasza:
Egy barátnőmnél voltam, nála aludtam. Reggelinél leettem a nadrágomat és adott egyet kölcsön. Elmentünk moziba, aztán én onnan hazamentem. Indulásnál pisilnem kellett, de nem mentem el, mert nem szeretek nyílvános helyen wcre menni meg nem is kellett annyira, de amikor beértem az utcánkba, éreztem, hogy nem bírom ki hazáig. Kibírtam, de ahogy kinyílt az ajtó nagyon felerősödtek az ingerek. Rohantam a wcre, de félúton megindult és bepisiltem. Utána kimostam a nadrágot és visszaadtam a barátnőmnek másnap, de nem momdtam el, hogy mi történt. Hónapok múlva elmeséltem neki és megsértődött, hogy nem szóltam neki erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!