Csecses lyányok vannak-e itten?
Figyelt kérdés
Vagy csak csecses kanhuszárok?aug. 1. 20:57
11/23 anonim válasza:
Mert csecsen csecsek legszebbek! Ellen eme helyen nem leltem egyetlen egy csecsen csecset sem! Merre kellene mennem? Nekem kell egy meg egy csecsen csecs!!! Lelnem kell!
12/23 A kérdező kommentje:
Ha rálelt kend szóljon hol leledzenek a csecsen csecses csikók!
aug. 1. 21:58
13/23 anonim válasza:
Csendesen csenj csecst! Cserecsecsre csenni csendesen csettintve csessz!
😃
14/23 anonim válasza:
Nem csennek csecset e kezek te remete teeee!!!! Kezem csecset lelne, de nem csenne! Lelketlen lenne...
15/23 anonim válasza:
Csecsek csípik csibészkezeket! Csók csak csecsre cseppenhet!
16/23 anonim válasza:
Cseppentenék csókot csecsre, ha csókra vágyó jány itt lenne, de nem vágyik csókra senki kérem... hiába mondom és ígérem... Oh hun van a jány ki csókra vágyna? Hun van, kinek én vagyok álma? Hun van, ki csak rám várna? Kinek tőlem recsegne meg ágya? HÁ CSECSENFŐŐŐDÖN VAN AZ KÉÉÉREM!!! Ezé is lösz szomorú végem. Oly messze van, kit szerethetnék, kinek csecsén nyelvedzhetnék. :(
17/23 anonim válasza:
Cserébe csecses csibészvicceket csempészhetsz csodálóid csoportjának!
18/23 anonim válasza:
Csacsi mind! Tűzre velük! Had látom ahogy kifordul bel... Khmm...
Hölgyet ide nékem, olyat kit reméltem, kinek tőgye nem lóg, hanem feszes, ki nem butácska, legyen eszes! Savanyúságbú meg vegyes, me az jó a rántott húshoz, toljatok pálinkát ehhez a búshoz! Hadd búsoljon magányos szívem, a búbánat biza ilyen
19/23 A kérdező kommentje:
Biz' ez már egy költői est, e remek rímeket díjazni nem leszek rest!
aug. 1. 22:39
20/23 anonim válasza:
28 millió magyar forintot kérek szépen kendtű'! Ez itten a rímek ára! S ki nem fizet: átok szálljon rája!! Vagy szúrja meg egy rája...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!