Úgy is vannak itt nagyon okos emberek. Melyik a jobb a dízel vagy gázolaj?
Figyelt kérdés
(Akir érti a poént az nevessen velem együtt majd xd)júl. 31. 14:26
21/26 anonim válasza:
Hahaha itt okos emberek. Ez jó poén volt. Ha olyan okosak lennének nem kérdezgetnének, hanem tudnák a választ.
22/26 anonim válasza:
Az egyetlen okos itt én vagyok.
Minnél nagyobb a fogyasztás annál nagyobb lesz az ára is.Ami energiaválságot hoz el.Az olaj se tart örökké.Ha a híreket nézitek, folyamatosan új energiaforrások után kutatnak.Megoldást keresnek rá.Max akkor lesz esély olcsóbb árakra ,ha Biden Moszkvába finghatja fülön a többi elnökjelöltet.
23/26 anonim válasza:
Ki választom a legvastagabb farkú pacit, és belevágtatunk...Úgy szeretem a lovas filmeket.Olyan romantikusak a lovas filmek.XD
A könyv pedig lovászati jellegű lesz!
24/26 anonim válasza:
Természetesen olyan témája lesz ,hogy az embert értelmiségi oldalra terelje.Más jellegű film,meg könyv nálam nem jöhet szóba!!!De biztos lesz egy kis karomkodás is:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!