Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Úgy is vannak itt nagyon okos...

Úgy is vannak itt nagyon okos emberek. Melyik a jobb a dízel vagy gázolaj?

Figyelt kérdés
(Akir érti a poént az nevessen velem együtt majd xd)

júl. 31. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Hahaha itt okos emberek. Ez jó poén volt. Ha olyan okosak lennének nem kérdezgetnének, hanem tudnák a választ.
aug. 1. 12:34
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

Az egyetlen okos itt én vagyok.

Minnél nagyobb a fogyasztás annál nagyobb lesz az ára is.Ami energiaválságot hoz el.Az olaj se tart örökké.Ha a híreket nézitek, folyamatosan új energiaforrások után kutatnak.Megoldást keresnek rá.Max akkor lesz esély olcsóbb árakra ,ha Biden Moszkvába finghatja fülön a többi elnökjelöltet.

aug. 1. 18:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Ki választom a legvastagabb farkú pacit, és belevágtatunk...Úgy szeretem a lovas filmeket.Olyan romantikusak a lovas filmek.XD

A könyv pedig lovászati jellegű lesz!

aug. 2. 14:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Természetesen olyan témája lesz ,hogy az embert értelmiségi oldalra terelje.Más jellegű film,meg könyv nálam nem jöhet szóba!!!De biztos lesz egy kis karomkodás is:D
aug. 2. 14:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Hool vetteeed? A nagy patikábaaaa...
aug. 7. 22:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen reumára.Kenőcs formában.
aug. 8. 05:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!