Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A hierarchia szerint jól meg...

A hierarchia szerint jól meg kell ... majd ott kell hagyni?

Figyelt kérdés

A válasszal vigyázzatok, mert a közeljövőben holokausztot jósol Putyin...

Helyes válaszokat kérek.

júl. 24. 05:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze!

De én azt hozzá tenném ,hogy a majomkák és a többi állatka szerint van így :)

júl. 24. 14:19
 2/4 Mansour ***** válasza:
Ha nagyobb a kockázat, nagyobb a felár. De az éghajlatváltozás hatása és az aprómajmok kitettsége nehezen számszerűsíthető. Mindenesetre fontos a diverzifikálás, hiába kellett titkosszolgálati módszerekkel aláásni az elméleti alapokat. Én nem jósolok semmit, mert a múltkor is befeketítették a pedigrémet. Pedig rémet láttam akkor már. De ha putyinporból készül a Putyin, nem számíthatunk sok lóra. Krumplit lehet még akkor is sütni, de az infrastrukturális fejvesztések csődört mondanak. Nem kell azért nagyon ráfeszülni a témára, az ilyen esetek falszifikálhatósága amúgy is a zérushoz konvergál.
júl. 24. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Várjatok...a majmok is családban maradnak.:)

Amúgy most komolyra fordítjuk a szót, szerintem ez nem Putyintól függ, inkább az idő hozza el.Valahol logikus az egész ,mi felé halad a világ, de hagyjuk ezt...

Inkább humorizáljunk.

júl. 24. 16:58
 4/4 Mansour ***** válasza:

Komoly kitérő: Ami logikus, még nem biztos, hogy igaz.

Visszatérés a humoros alapbeállításra: Ami Putyintól függ, az jobb, mint holnap a túszok. Mezőgazdasági idénymunkát vállalok, uborka- és túszszedésben elég jó vagyok. A palesztinok amatőrök hozzám képest. Bár a múltkor tévedésből túszul ejtettem egy krokodilt és egy taliga aprómajmot. Senki nem akarta kiváltani őket, ezért hazavittem emlékbe. Azóta nem hagynak aludni, pedig egész nap az illiberális demokrácia előnyeit próbálom a fejükbe verni. Így jár, aki politikai indíttatásból káposztát főz. Nem is sűrűn csinálok ilyet, csak amikor a rozsomák meglegyinti a tollseprűvel a gyorselérési eszköztárat. A rozsomák nem túsz, ő jogszerű bérleti szerződés alapján lakik nálam. Néha idegesítő dolgokat csinál, de jól jön a holokauszttagadók távoltartására.

júl. 24. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!