A hierarchia szerint jól meg kell ... majd ott kell hagyni?
A válasszal vigyázzatok, mert a közeljövőben holokausztot jósol Putyin...
Helyes válaszokat kérek.
Persze!
De én azt hozzá tenném ,hogy a majomkák és a többi állatka szerint van így :)
Várjatok...a majmok is családban maradnak.:)
Amúgy most komolyra fordítjuk a szót, szerintem ez nem Putyintól függ, inkább az idő hozza el.Valahol logikus az egész ,mi felé halad a világ, de hagyjuk ezt...
Inkább humorizáljunk.
Komoly kitérő: Ami logikus, még nem biztos, hogy igaz.
Visszatérés a humoros alapbeállításra: Ami Putyintól függ, az jobb, mint holnap a túszok. Mezőgazdasági idénymunkát vállalok, uborka- és túszszedésben elég jó vagyok. A palesztinok amatőrök hozzám képest. Bár a múltkor tévedésből túszul ejtettem egy krokodilt és egy taliga aprómajmot. Senki nem akarta kiváltani őket, ezért hazavittem emlékbe. Azóta nem hagynak aludni, pedig egész nap az illiberális demokrácia előnyeit próbálom a fejükbe verni. Így jár, aki politikai indíttatásból káposztát főz. Nem is sűrűn csinálok ilyet, csak amikor a rozsomák meglegyinti a tollseprűvel a gyorselérési eszköztárat. A rozsomák nem túsz, ő jogszerű bérleti szerződés alapján lakik nálam. Néha idegesítő dolgokat csinál, de jól jön a holokauszttagadók távoltartására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!