Biztos hallottál már a repülők törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repcsit olyan anyagból, mint a fekete dobozt?
Figyelt kérdés
Mindenki jobban járna. Én majdnem minden nap a reptéren járok (pilóta vagyok). Ezt már a repülőgép szerelőktől/karbantartóktól is kérdesztem, de nem tudnak rá válaszolni.2010. nov. 1. 10:33
11/19 A kérdező kommentje:
pillanatragasztó XD
2010. nov. 1. 10:57
12/19 anonim válasza:
hihi, pilóta, a pilótáknak nem az a lényeg, hogy tudják miből van a gép, hanem hogy tudják irányítani, de ezt a vicc dolgot akkor sem vesszük be!!!!!
azt tudtad, hogy a fekete doboznak a színe nem is fekete??????
13/19 anonim válasza:
De az amerikai gépek feketedoboza valóban fekete.
14/19 A kérdező kommentje:
tudom, narancssárga, mert ha a gép lezuhan és kigyullad/felrobban akkor könyebb legyen megtalálni.
(ennyierővel lehetne narancssárgadoboz is XD )
2010. nov. 1. 11:00
15/19 anonim válasza:
mert akkor nagyon nehéz lenne a gép.
16/19 A kérdező kommentje:
nem sokkal csak pár tonnával :)
vegyük a jó oldalát: a túlsúly miatt a gép nem tud felszállni ezért nem tud lezuhanni. :D
2010. nov. 1. 11:03
17/19 anonim válasza:
A gazdag pacákok szoktak krómcsíkokat tenni a kocsijukra, ami ugye nagyon drága. Én is gondoltam már rá, hogy miért nem csinálják a kocsikat krómból, és akkor a csíkokat lehetne mondjuk alumíniumból csináltatni.
Na, mennyivel olcsóbb lenne!
18/19 anonim válasza:
csinálják az egész gépet chuck norrisból mert ő is törhetetlen.
19/19 anonim válasza:
Jaja, Superman is Chuck Norris-os pólót hord a ruhája alatt, azért olyan erős és bátor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!