Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha egy lány felhív magához...

Ha egy lány felhív magához yugiohzni, akkor akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Először arra gondoltam, hogy az értékesebb lapjaimat elakarja venni tőlem.

Ismerőseim azt mondták okkal hívott fel, szerintem a jobb lapokat nem viszem magammal, mert féltem őket.

2024. jún. 10. 12:08
 1/5 anonim válasza:
72%
Legközelebb rázd meg jobban a poénzsákod
2024. jún. 10. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett.
2024. jún. 10. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
honajfingas-versenyt akar rendezni.
2024. jún. 10. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért vigyél pár pokémon tazót is ezzel kiválthatod a kártyáidat a megszerezte.
2024. jún. 11. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Story time !!!

Egy haverom járt úgy, hogy felhívta magához egy csaj, a második emeletre. Mondta neki a csaj, hogy vetkőzzön le teljesen és bújjon be az ágyba, közben ő kimegy és mindjárt jön. Haverom így is tett, gondolta lesz szex és a csaj egy sexy hálóingben jön vissza. Nem sokkal később beszaladt a csaj, felkapta haverom ruháit és kihajította az ablakon. Kivéve a pólóját. Erre bejött a csaj barátnője is aki addig a konyhában rejtőzött és együtt röhögtek. Haverom mondta nekik, hogy elment az eszük és hogy ebből baj lesz. Erre a csaj mondta, ha nem tűnik el azonnal a lakásból hívja a rendőrséget és azt mondja majd, hogy a haverom meg akarta erőszakolni. Haverom a dereka köré tekerte a pólóját és lement a cuccaiért. Ezt a jelenetet már látta a többi lakó is és azt is, hogy a csajok kinéznek az ablakon és a haverom felnéz rájuk. A többi lakó összerakta a képet, hogy a kicsaj szexelt. Elkönyvelték ribinek. A haveromnak végül ez dicsőség lett, a csajt meg a környék ribinek tartotta, amíg el nem költöztek onnan.

Van egy másik haverom is, akit felhívott egy másik csaj magához. A csaj levetkőzött és bebújt az ágyba. A haverom betakargatta, nehogy megfázzon és eljött. Nem meleg a haverom, csak hülye volt, zavarba jött. Amúgy azóta már eltelt kb 20 év és van felesége és gyereke.

2024. jún. 12. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!