Hunytatok már el háztartási balesetben?
Figyelt kérdés
esetleg áramütés?2010. okt. 29. 19:56
12/20 anonim válasza:
igen 3x is azóta az osztálytársam használja a testem szegény tök anorex xD
13/20 anonim válasza:
Én 2012-est használok.
Egyébként nem, én nem haltak emg háztartási balesetben, viszont egyszer megevett a jeti. Elősször ezt a kezemet, majd a másikat ette meg, annyira megijedtem, hogy azóta se írtam egy betűt se és továbbra is tartom magam hozzá. Ja egyébként nincsen áram az egész világon, se számítógép, se net.
15/20 Neménvagyokaz válasza:
Eddig 12 szer. A legutóbbi pont jövőhéthez egy hete történt 21 órakor. Mentem az előszobában és hirtelen megbotlottam a semmiben. Ez annyira megijesztett, hogy rögtön szívrohamot kaptam majd kiestem az erkélyen. De nem ez végzett velem. Visszajöttem a házba, hogy igyak egy turmixot, és a turmix bedarált.
16/20 M@x válasza:
engem megevett a háztartási keksz!:(
17/20 anonim válasza:
na ne akarjàtok uberelni a lavòr 3000-met ok?
18/20 anonim válasza:
Egy kanál vízbe fulladtam, az háztartási baleset?
19/20 199303 válasza:
jo nem akarom überelni a lavor3000-redet:D
utolso kanál vizbe fuladni szép teljesitményXD
20/20 anonim válasza:
Úristen! Komolyan?! Csak 3-szor? Én már ezerszer!!! Pl.: megfulladtam fogmosás közbe, a hideg leves lefagyaztotta a torkom, megevett a házi majmom...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!