Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? És miért?
"Szerintem Babi néni volt előbb!"
montaja macska
Most komolyan? xd
A tojás. Miért? Mert azt a tojást eredetileg nem egy tyúk tojta csak tudod az evolúció (jó rövid lett xd). Már ha a tyúktojásra gondoltál...
Sokat agyaltam azon, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb. Ha csak a tyúkra és a tojásra koncentrálunk, valóban nem lehet eldönteni a kérdést. Ilyen esetekben távolabbról kell megvizsgálni a problémát. Így jöttem rá, hogy a tojás volt előbb.
Hogy mi tojta a tojást? Természetesen a dinoszauruszok. Már ha igaz az evolúciós elmélet, ami szerint a madarak a dinoszauruszok leszármazottai.
A madarak állítólag úgy alakultak ki, hogy a dínók nagy unalmukban addig ugráltak, míg előbb mindenféle bőrredőjük, majd később tolluk nőtt. Volt rá több mint 150 millió évük.
Az igazat megvallva, meg tudom érteni őket. Annyi idő könyvek és internet nélkül marha unalmas lehet. Ha akkor éltem volna, tuti, hogy én is szárnyakat növesztettem volna.
17:48
odateleportálta magát? XD
am nem tom. sztem tojás...de sokat gondolkoztam :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!