Bótba!!! Holnap nem lesz bolt! Vótatok bótba?
Figyelt kérdés
Nem felejtettétek el a 6 kiló kenyeret? A 4 nagyvödrös tejfölt? 3 rúd szalámi? Konzerveket az 1 napos túléléshez? A 6 kiló csirkeszárnyat?
Persze úgyis otthon fog mindez rátok romlani, (kivéve a konzerv) mert holnap úgyis mentek valahova és étteremben zabáltok szép kártyával!
22.00-ig még nyitva a hiper, ha valaki elfelejtette volna a bóóótot máma!
ápr. 30. 20:38
2/9 anonim válasza:
Mi van, a lábadra lépett valaki? vagy elvitték az utolsó kakaós csigát a szemed előtt?
Én már szombaton letudtam a bevásárlást.
3/9 anonim válasza:
mi vagyok én, a Lölő, hogy 3 rúd szalámit megengedhetek magamnak??
4/9 anonim válasza:
Vótam. Vettem 10 csomag kakapapírt, 8 kiló kenyeret, 3 doboz élesztőt, nehogy maradjon másnak, aki sütne is valamit, mert én egyèbként nem akarok, csak gondoltam veszek mán, ha hónap nem lesz bót. Ja, meg egy raklap cukrot is.
5/9 anonim válasza:
Sok csoves felvasarolt itt mindent mert azthiszik,hogy eljon a vilagvege 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!