Kell félni a szellemcsíktól, ha megjelenik?
Figyelt kérdés
márc. 26. 21:05
1/10 A kérdező kommentje:
Általánosságban véve.
márc. 26. 21:06
2/10 anonim válasza:
Persze, ha nem akarsz gyereket kísérteni fog.
3/10 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek így ilyen formában semmi értelme nincs.
4/10 A kérdező kommentje:
Miért, Te még nem hallottál erről?
Voltál-e már terhes?
márc. 26. 21:15
5/10 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz babát akkor azért nem leszel nyugodt, ha szeretnél akkor meg azért.
Szóval hacsak nem jön meg közben, úgyis csinálsz egy másikat/másik fajtát.
Vagy arra irányul a kérdésed, hogy szellemcsíkos teszt után nagyobb eséllyel lesz-e pozitív egy másik?
Reprezentatív kutatást nem végeztem, de volt már pár szellem/száeadásicsíkos tesztem és nem voltam terhes. Amikor terhes lettem, akkor mindig rendes színes csík jött ki egy-két nap késésnél.
6/10 anonim válasza:
Kérdező, igen voltam már várandós. Van egy 4 éves lányom és most ismét babát várok.
Kifejthetted volna a kérdésed jobban, hogy a szellemcsíktól félni alatt mire gondolsz.
7/10 anonim válasza:
A kategória miatt nem is értettem, miről van szó.
8/10 anonim válasza:
Csak, ha rádijeszt. Addig nem kell. Utána kötelező. Mindig kijön egy bizoccság, aki ellen őrzi.
9/10 anonim válasza:
Mindig, ha megpillantom ezt; kefélnit olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!