Hogyha nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre?
Hát ha allászálltam volna,az azt jelenti,hogy magasabb körökben mozgok.De mivel szegény vagyok mint a templom egérre, így biza a te köreidhez tartozom,még ha a tudományos része érdekel a könyveknek.
De véleményem szerint sokkal alacsonyabb szinten is volt eszmei kapcsolatom emberekkel.Szóval ezzel a felével nincs gondom.
A másik fele a baj.Milliomos akartam lenni régen.Nem sikerült :D
Félreértettél, én a szellemileg alászállásra gondoltam, a felsőbb körök alatt szellemi, és nem anyagi felsőbbséget értettem. Milliomos akarsz lenni? Várj még egy pár évet, ilyen infláció mellett hamarosan 1 millió felett lesz a minimálbér, mellé persze egy kiló kenyér meg 10000 ft lesz. Ami pedig az általad említett felsőbb köröket illeti, csak csendben itt hagynám a felső 10 (nem 10 ezer) egyikének roppant megfontolt, mély, és magvas gondolatait:
Nem értem, hogy miért nem lett még professor emeritus Corvinuson.
Valahogy ugy érzem,hogy az emberek szeretnék visszasírni a szocializmust?:)
Hát ez a kapitalista izé erről szólt.Versenyezz vagy lemaradsz.Ez a felsőbb kör nem konkrétan szellemi értékren szerintem.Ahhoz már túl nagy a hatalmuk, hogy szellemezzenek...:)
De jól látod, lassan màr az antikrisztus is színre lép, legalább is a klippek meg filmek alapján,már meg, meg próbálják értetni velünk,hogy már itt van...
Ez nem konteo.Meg fikció.Rém mesék meg szörnyecskék.Az antikrisztus annyit jelent,hogy egy ember ami vilàguralomra akár törni,törekszik rá.A fentebb felsoroltak közül pl. Hitler is annak tartották.
Csak szeretem ezt a misztikus szóhasználatot.Meg hát bizonyos értelemben egy kiszámítható út kell hogy megtörténjen.Na de hagyjuk a politikát.Amúgy is aminek meg kell történni ,az megtörténik.
Most így Marilin Manson egyik számát hallgattam (akit egyébkén ki nem állok)meglep, hogy egy olvasó ember meglepődik azon ,hogy egy rétege a hatalomnak ,misztikus, és szabad akar lenni.Ezt a szabadságot úgy kell érteni, hogy ami ma tabu, vagy törvényellenes, az a következőknek már "természetes".Szerintem a mai antikrisztus pontosan ilyen.Érezni az erős szexuális viselkedést a nyugati politikába, legyen az valami félem ,homo, vagy transz, belemártva egy kis pedo stílusba.
Én azt értelmezem a jelenlegi hatalom hátterében ,és hogy ezt rák akarják erőltetni, hogy legalább egy hatalmon lévő ember valami féle transzvesztita,vagy kétnemű, vagy valami ilyesmi figura lehet, akinek rettentően fontos a szexualitás megváltoztatása.Ezt érezni ma mindenhol.
Csak ,hogy tisztázzuk.Mivel lenézed a Bibliát, azt próbálja elmagyarázni, hogy ha nem a biológiájára építesz az embernek, az eltorzul.A torzulás szabaddáválás lényege,hogy mindent akarj ami érzelmileg kielégít.
Magyarán fel akarsz zabálni mindent, de visszaadni nem akarsz.Vagy is pusztulásba visz az útja.Ezért látod a médiában ,pl. a halálfejet,vagy a keresztény motívumokat mint ellenséget.Ezért tartod az ördögöt pl. "menőnek".Ezért lett a tisztességes ember nevetség tárgya.A kérdés az meddig tudunk csak elvenni úgy ,hogy a természet még regenerálódni, tud, vagy visszaadja azt amit mi csak elvenni akarunk.
És mikor ezt a határt átléptük,hogy a természet már nem éri utol az emberi mohóságot, mit hoz magával.De fentebb már elmondtam szerintem a motívumokkal.A halálfejjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!