Miért üvöltöztek éjfél -és hajnali egy között majdnem egy órán keresztül a szomszédaink?
Nem lakik Regina a szomszédban, sem Julcsi nevű rénszarvas (Sem egyéb nevű). Buksi/Bodri létezése még kérdéses.
A kérdésem mindössze azon része komoly, amelyik a kiabálásra vonatkozik.
Oh, most látom, hogy egy sort kihagytam. Akkor ezt írtam volna a " Másegyéb miatt." helyére/mellé, hogy "Mert 79 után nem a minusz 178 következik".
A Jegyzettömbben összecsúsztak a sorok O_O . Néha csinál olyat, hogy kitörlök egy plusz entert (ahonnan töröltem egy sor szöveget,ott üres sor marad,és ott lett a kitörlendő plusz enter) , és ha azt törlöm, az "alatta volt"-sor szöveg a fentebbi sor végére ugrik, aminek pedig közvetlenül alá kellett volna íródnia. Úgytűnik, azt a részt, ami sok space-nyire volt tőle, de ugyanabban a sorban, már nem jelöltem ki, és nem másoltam át sehova se. Meg néha csinál nagyon ritkán olyat is, hogy az utolsó két sort duplázza, és eltűnik a fölöttelévő. De azt most kiszúrtam.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!