Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit szaktatok csinálni a...

Mit szaktatok csinálni a TESCO-ban?

Figyelt kérdés
Én Pl. éneklek vagy a fél lábbammal felállok a bevásárló kocsi egyik "lábára" és a másikal meg hajtom magam... báér ezt aztóa hanyagolom mióta sz*r kocsival mentem azt belementem egy másikba... xDD Na de ti mit szoktatok csinálni?
2010. okt. 25. 20:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
xDD
2010. okt. 26. 17:20
 12/28 anonim válasza:
100%

Hülyülünk:)

PL: apám egy rekesz WC-papírt betesz a kocsiba, hogy nekünk sok kell:D

Akkor az összes körömlakkot, vagy rúzst végigpróbálgatom:)

Ha nagyon unom magam, akkor odamegyek a csokis sorhoz, és úgy teszek,mintha nézegetném, s közbe félbetördelem mindet:)

2010. okt. 27. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:
A Tescoban vásároltam. Két karton dobozos Heineken sör volt a kocsimban! Csak egy pillanatra fordultam el, amig levettem a polcról egy üveg Tequilat, és mire visszefordultam, csak az üres kocsi volt ott. Azonnal szóltam a biztonsági őrnek, aki lezáratta a kapukat, senki se ki, se be. Hála istennek a mosdóban megtaláltuk mind a két kartont, de addigra már Borsodi volt mindegyik. Ráadásul 0,5 literesből 0,33-ast csináltak belőlük. Borzasztó volt. És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a sör kellett, vagy a doboza! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, aki szom...jas? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a sörökhöz, és mintha a habot akarta volna lefújni, elrabolta őket!!!!! Istenem! Legyetek nagyon óvatosak. Esküszöm, csak egy pillanat volt az egész! Kérlek add tovább, nehogy mással is előforduljon! Azóta rendszeresen üvöltve ébredek álmomból!
2011. jan. 15. 17:19
 14/28 A kérdező kommentje:
ebből is látszik, mennyire alkoholista vagy :D
2011. jan. 15. 17:45
 15/28 anonim ***** válasza:
én pl.gőrkorcsizok végig minden fele ,kostolgatok amit csak lehet,ha meguntam és jóllaktam akkor megyek haza,vacsorázni visszatérek és igy minden nap folytatom
2011. jan. 15. 18:53
 16/28 anonim ***** válasza:

én is szoktam rallyzni xD

de azt a metro parkolóba jobb mint a tescoba xDD

2011. jan. 15. 19:04
 17/28 manchester10 ***** válasza:
100%
az árufeltöltös csajt feltöltöm
2011. jan. 15. 19:26
 18/28 A kérdező kommentje:
metró parkoló?
2011. jan. 15. 19:39
 19/28 anonim ***** válasza:
bemegyek veszek egy kocsit megetetem a bent évő madarakat legtöbször galambokat az ott talált kenyérmorzsával majd megkóstolok néhány terméket és adakozok a bent kolduló csőveseknekmajd beleülök a kocsiba és a biztonsági örök kitolnak és kitiltanak már kb.20x-ra
2011. jan. 15. 19:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Hát ugylátszik én régimódi vagyok, ugyanis én a TESCO-ba vásárolni szoktam. =)
2011. jan. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!