Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy járt a Szűz lány a...

Bálvány kérdése:

Hogy járt a Szűz lány a pedomicsodával?

Figyelt kérdés

Katikának a Napja és Merkúrja a Szűzben. A főnök mindig tudta hogy lehet rá számítani. Pontosan, precízen aláírta, amit elé toltak. Minden oly kiszámíthatóan, óramű pontossággal ment, ahogy egy Szűz szereti.

Aztán februárban a jogot és igazságot követelő Jupiter a Bikából szembekapta az Ő Skorpió Uránuszát. Támadások jöttek a tömegből, amikkel Ő nem igazán tudott hirtelen mit kezdeni.

'Pedomicsoda? Vajon ez összefüggésben lehet

a papírokkal amiket aláírtam? Jaj!.....De talán megnyugszik a tömeg. Majd elfelejtik. A főnök már dobálja be a gumicsontokat.'

- reménykedett K. a palotájában ülve.

A hangok azonban csak erősödtek. Aztán a hónap végén a Szaturnusz-Merkúr-Nap a Halakban együttállva betámadta Katika születési

Nap-Merkúr párosát. Így a terheket már elviselhetetlennek érezte. Nehéz döntésre szánta el magát.........

Hogy végződik a történet?

2024. febr. 9. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Te valami beteg ember vagy, hogy ilyeneken gondolkodsz?
2024. febr. 9. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, mit szív, de jó cucc lehet.
2024. febr. 9. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg csak te rendelkezel világot megváltó képességgel és gondolat menettel. Te vagy az aki sajnálatra méltó.
2024. febr. 9. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát most a pedoügy biztos feltűnő ügy lett.:)

Sajnálom ,hogy a biológiát mindenki meg akarja hazuttolni,már aki ebbe engedni akar.

2024. febr. 10. 08:06
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
A liberális dollár bal oldal gépfegyvernek használja a pedofilokat.
2024. febr. 10. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Lucifer-666

Gondolom te egy kőkemény Fideszes vagy aki mélyen vallásos. Most már értem miért szoktál kiírogatni abnormális kérdéseket.

2024. febr. 10. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok semmilyen, de origót néha olvasok :)
2024. febr. 10. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
4, ki hazudtol és mit és ki enged és mit? Komolyan nem értem, mit akarsz közölni
2024. febr. 10. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát az aki egyet ért egy pedofil kegyelmi döntést.Az emberi biológia lényege ,hogy magától érik szexuálisan éretté egy ember.Ha előbb érnek hozzá, zavart elméjű lesz felnőtt korára.
2024. febr. 10. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
8.én voltam az 4.ről.:)
2024. febr. 10. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!