Mit szólnátok hozzá, ha Orbánia, Putyinia és Erdogánia közös határokkal rendelkeznének?
Figyelt kérdés
Az emberek 7 órakor kelnének, 8 órát dolgoznának, délután szerelnék a ladákat pálinkázgatás közben, és a rádióból közben lágy müezzin szólna.#Erdogánia #Putyinia #Greater reset
jan. 1. 02:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez remek lenne!
Nem, ez nem jó ötlet
10 szavazat
1/28 anonim válasza:
Szerintem Orbania mar megszunt, mert a fejunk felett mar Putyin es Kina csamcsog (mert O1G nem vette eszre, mekkora bazi nagy bajt csinal azzal, hogy beengedte - BEENGEDTE? - VISSZAHIVTA! az oroszokat Magyarorszagra. Kina meg uj itt, de mar 20ezren itt elnek, szoval az oroszokkal egyutt gondolom feleznek rajtunk. Nekunk ebbe mar reg nincs beleszolasunk, csak az elmebeteg orban ezt nem veszi eszre (lasd a putyinos videot, stb.)
3/28 anonim válasza:
B*zmeg akkor nem lenne Joe Biden reggelire.
4/28 anonim válasza:
Arról függ...
Ha Putyinia a Dunáig tartana és Erdogánia meg a Dráváig, akkor azért annyira nem lenne jó :D
6/28 anonim válasza:
És mi a helyzet Bidéniával? :D
Bár lehet a WC-n nem könnyű kormányozni ebben a korban, ha egyszer az ember láthatatlan embereket hallucinál! :D
7/28 anonim válasza:
Akkor a hármas határ kózelébe laknék ,ha szökni kell...:D
8/28 anonim válasza:
Bilden szerintem wald Disney mesébe él.Tuti, mikor kiáll a közönség elé, azt hiszi H a Hupikék Törpikék legujjabb trailerjét kell bemutatnia.
Minden esetre jó színész lenne ha amerikai elnököt kéne jàtszania.
9/28 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hirtelen sokkot-kaptam ettől a szembejövő kérdéstől, mert azt hittem, ezek női neveknek lettek szánva. Még mindig a hatása alatt vagyok.
10/28 anonim válasza:
Tán téged Erdogánnak hívnak???
Megdorgállak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!