Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egyesek azt állítják, hogy...

D-Mano kérdése:

Egyesek azt állítják, hogy nagyon régen volt idő, amikor még nem Orbán Viktor kormányzott. Igaz lehet?

Figyelt kérdés

Bizonyítékul mutogatnak videófelvételeket régi hírekről, parlamenti ülésekről, ahol úgy tűnik, mintha nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnök. Szerintem trükkfelvételek lehetnek, ilyen megvágott videók.

A legvadabb állítások pedig azok, amelyek szerint Gyurcsány is volt miniszterelnök- komolyan ki hiszi ezt el??

Szerintem ezeket a mendemondákat csak az ellenzék találja ki, hogy elhitesse szegény megtévesztett ellenzéki honfitársainkkal, hogy esélyük van kormányra kerülni, hiszen (állítólag!!) volt olyan kor, amikor nem Orbán Viktor volt a miniszterelnök...

De egyébként nem is értem, hogy hihetnek ebben az ellenzékiek, hisz tiszta paradoxon az egész: a kormány az kormány, az ellenzék az ellenzék, már hogy kerülhetne kormányra az ellenzék??

2023. dec. 21. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Már Jézus mellett is ő kormányzott.

Ezért jött le Jézus.

2023. dec. 21. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nofretiti vagyok Egyiptomból. Szépapám mesélte, hogy valami gázszerelőnek a haverja parancsolgatott mindenkinek. A gúlákat is miatta kellett építeni. Amikor elkészültek, azt mondta: Stádium. Vagy Stadion? De az nem jelent semmit.
2023. dec. 21. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem túl régen olvastam, hogy Orbán 1453-ban egy óriási ágyút öntött Mehmed oszmán szultánnak, aki szét tudta vele lőni Konstantinápoly falait.

Azóta vagyunk tagjai a türk tanácsnak.

2023. dec. 21. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Az 1ooo éves Magyarországnak tudtommal eddig még csak Orbán volt a királya.Az 1ooo forintoson is szerintem ő van,nem Mátyás.
2023. dec. 21. 19:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Ki az a Mátyás??

-Minden bankón Orbán Viktor van rajta.

2023. dec. 21. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Éfszázadok óta Orbán Viktor kormányóz!!!!!!!!!!!
jan. 17. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetkor teremtette Viktor az eget és a földet.

A föld puszta volt és üres, sötétség borította a mélységeket, és Viktor lelke lebegett a vizek fölött.

Viktor szólt: "Legyen világosság", és világos lett.

Azóta irányítja Orbán Viktor az Univerzumot. Az írás minden szava szent és igaz, mert Viktortól ihletett!

Sajnos mostanában néhány megtévedt lélek fellázadt ellene, de hamarosan le lesznek taszíttatva a trónról, az ördögök közé!

jan. 17. 13:56
 18/18 gago77 ***** válasza:
Savanyú a szőlő mi?😁
febr. 18. 06:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!