Mikor fogadják el hogy a MAGYAR a legősibb nép a világon? Miért titkolják el?
Figyelt kérdés
Mi vagyis a HUNOK a leg ősibb nép a világon. A leg több tudós számára már nyilván való. Mi építettük a piramisokat a ROMA(gyar) néppel eggyütt. Jézus Magyar volt. Keresztelő Szentjános is. BUDDHA (Buda) szintén MAGYAR. Az antartiszon ősi MAGYAR piramisok vannak. A MAJÁK a MAGYAROK leszármozottai. Hierográfiák (!) ősi magyar ékírás, SUMÉROK MAGYAROK (szoösszecsengés, PHUNOK azok a HUHOK déli ága. A leg nehezeb nyelv a világon (bábel tornya- a magyar nyelvböl lett a többi nyelv. A live, leben igék a magyar liheg (lélekzik) azaz él igéből jön. Napokig lehetne sorolni a BIZONYÍTÉKOKAT!!2023. dec. 15. 08:01
21/30 Hintalow válasza:
Szerintem csak b@szottul nem èrdekel ez senkit, akár igaz, akár nem.
Mèg engem, magyar èrintettkènt sem igazán, nemhogy a világ többi rèszèt 😅
22/30 A kérdező kommentje:
25s
Igy veték el a büszkeségünket. Ne hadd hogy igy legyen. Járj nyitott SZEMmel.
2023. dec. 15. 09:02
23/30 anonim válasza:
A ROMA - gyart csak bele MAGYAR -ázod!
Azok Indiaiak!
24/30 A kérdező kommentje:
INDIA - HINDIa - Hindu Magyarok, a MAGYARSÁG EGGYIK LEÁGAZOTT NÉPRÉSZE.
2023. dec. 15. 12:59
25/30 anonim válasza:
24
Az egész emberiség a magyaroktól származik, akkor ebben mi ujdonság?
Amúgy szerintem a cigók más bolygóról valóak!
26/30 A kérdező kommentje:
A ROMAgyarokat mócceresen le épitették, ki akarták irrtani őket pár milió éve már ezmegy.
2023. dec. 15. 13:06
27/30 anonim válasza:
Ember, szerintem ne nyomj magadba több töményet... már így is széttintáztad az agyad.
28/30 anonim válasza:
A Dinoszauruszok meg zsidók leszármazottai.:)
79% triceratraktor DNS van bennük.
29/30 anonim válasza:
Ugyan már gyerekek, mind zsidó leszármazottak vagyunk.Ez tény és való.Aztán ha kína lesz a főnök, mind keletről származunk majd.
Ha a kenguruk lesznek a világ urai, akkor a Zsebibaba lesz az ősapánk...:))
30/30 anonim válasza:
Azért is igaz hogy már az első ember pár is MAGYAR volt mert a MA-GYAR szó jelentése MAGYAR - GYARLÓ. tehát Magyar volt aki bűnbe esett elbukott, esendő, gyarló. Bizonyítja ezt még a MAGYARLÓ, hogy a magyar egy lovas NEMZET. NEM-ZETT TEHÁT TERTETETTT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!