Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Néked milyen napod volt?

Néked milyen napod volt?

Figyelt kérdés
Nékem dolgos. Bétört az ablakom, azt becsináltam, ne legyen mán huzat. Erre megéheztem, csináltam egy becsináltat. Megettem, de valami nagyon meghajtott benne, mert becsináltam. Így zárult be a kör estére.

2023. dec. 11. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen kerek meg sárga.
2023. dec. 11. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meghaltam, de holnapra feltàmadok, emiatt újra kell írni a bibiliàt.
2023. dec. 11. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
becsinálok ettől a kérdéstől
2023. dec. 11. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kellemetesen fostos, megtanultam végre sokadjára, hogy mekkorát lehet sz*pni amikor mind az m1-esen, mind pedig az m0-son kilométeres sorokban áll a dugó néhány balf*sz miatt, persze mindezt azután, hogy elkezdtem érezni a tegnapi aluljárós gyros jótékony méregtelenítő hatásait. Vicces volt eljutni az első pihenőig, de ott végre a 300ft-omért még jézus is megjelent a wc-csészében. Ja, vagy lehet hogy az ott ülő ember volt az, akire rárúgtam az ajtót? Nem hiszem, mert őt kirángattam onnan.
2023. dec. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!