Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki van a képen?

Ki van a képen?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 6. 13:31
A kérdező szavazást indított:
egy hajléktalan alkesz
a Mikulás álruhában
egy utcai harcos ninja
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ki írta ki a kérdést? :)

● Egy műszaki zseni, akinek nem tűnt fel, hogy a linkben benne van a válasz

● MZP, aki mostanában nagyon unatkozik

● Gyurcsány, aki hithű bolsi módjára azzal vádolja ellenfelét, amit ő maga követ el (reggeltől-estig iszik)

2023. dec. 6. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszett jobban, hogy megkérdezed, ki van a képen, erre már a linkben benne van, hogy Orbán Viktor 😀
2023. dec. 8. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy Jeti
2023. dec. 10. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Tökéletes Mikulás lehetne, szerintem sokkal jobb, mint miniszterelnök. Hatvanpusztát átalakíthatná Mikulásfalvává és gyárthatná ott a játékokat a gyerekeknek a manókkal, vagy az azokat helyettesítő alacsony vendégmunkásokkal. A jó gyerekek decemberben megkapnák ezeket a játékokat. Még a rossz gyerekeknek is becsempészne egy kis rezsitámogatást, egy darab szenet és virgácsot, amit el tudnak tüzelni. A várandós anyukákat is meglátogatná és nyomna a homlokukra egy cuppanós CSÓKot. Aki rosszat merne róla mondani, vagy a helyére pályázna, azokra ráküldené a krampuszait. Mert a Mikulásról nem szabad rosszat mondani.

Végre lenne nekünk is saját Mikulásunk, mint a finneknek. Özönlenének a látogatók. Kicsit azért tartanék attól, hogy összevesznének a finn Mikulással, hogy ki lett a jobbik és elkezdenének egymás ellen plakátkampányolni. Mert azért a Mikulás sem szereti, ha rontják a bizniszét és másokkal kell versenyeznie.

Csak bíztatni tudom, hogy Mikulássá váljon.

2023. dec. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!