Aki Sportos izmos kockás a hasa,a hasizmára utp kábeleket drótokat tesz,az tudja vele fogni a Wifi jelet?
Figyelt kérdés
Edző teremben dolgozom. Rengeteg testépítő sportoló embert látok. Van egy krapek akinek pont olyan a szálkásra gyúrt hasizma mint a Wifi jele. Folyton bevan drótozva a felső testi így edzi magát,közben netezik mert tudja a Wifi jelet fogni. Ez tényleg így van,vagy én értem félre a dolgot. Annyit tudok,hogy a beton és a zsír elnyeli a Wifi jelet. Panelházban lakom,és nem mindehoz jó a térerő.2023. dec. 6. 10:14
1/4 anonim válasza:
Dugj a fenekedbe egy UTP kábelt, a másik végét meg a laptopba, és indíts el egy sávszélesség mérést.
2/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem vagy elveszett ember ha ennyi hülyeséget kitudsz találni.
Már több hasonló "gyagyás" kérdésedet is olvastam.
3/4 anonim válasza:
#2: az unásig ismételt 'félek, hogy berúgják az ajtót, bemásznak a hajléktalanok az ablakon' kérdésekre gondolsz? Vagy a kaka szagú idősekről? Erősen el van veszve, ha itt kell kamukérdéseket kiírogatnia szórakozás gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!