Van olyan bolt ahol elfogadják ha fizetés helyett azt mondom, hogy Fizessenek meg a tolvajok?
És most kapcsoljuk a helyszínt...Gyuszi hallasz minket?
-Igen István ,hallom.
-Mond mi történk most a busztársaságoknál?
-Hát kérlek szépen a buszsofőrök tüntetni keztek a dodókacsák ügyében.Nem akarnak dodókacsákat.
-De mond Gyuszi, mi ennek az oka?
-A buszsofőrök válltig állítják ,H meg van az oka miért halt ki a dodókacsa, és addig nem vezet senki buszt még le nem állítják a dodókacsa klónozását.
Egy másik buszsofőr riportja.
- Hát kérem szépen, két hónapig éhezett a család, leégett a házunk.Volt egy hererák műtétem is.Meg két hétig volt szorulásom a rizstől, de ez már nekem is sok.Mérgezik a pockok ???,Normálisak ezek?Addig nem ülünk volán mögé ,még a pockokat nem hagyják békén!!!
És még a mezőgazdászok elkezték a szezonális pocokmérgezést, az országban leállt a buszforgalom.
Az egyik farmer interjúja
-Kaptam eu támogatást egy dodókacsa farm felépítésére, de a buszsofőrök elkezték zaklatni.Többel.konfliktusba keveredtem.Halálos fenyegetéseket kaptam a dodó kacsák miatt.Úgy H nem tudom mi legyen.Azt hiszik a buszvezetők, H mindent tudnak a dodókról.Elhiszem ,H a buszsofőrök rájöttek ,H van veszélye a dodókacsa újratelepítésére, de nekem is meg kell élni valamiből.És azóta egy busz sem jár a falunk a.Egyszerűen nem tudjuk mit csináljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!