Másnak is feltűnt?
Figyelt kérdés
C.I.A 3 betű
S.O.R.O.S 5 betű
K.A.R.Á.CS.O.NY. 7 betű
És közben kiderült hogy külföldről pénzelik Karácsonyt. Véletlen lenne? Nem hiszem
2023. dec. 2. 11:20
1/18 anonim válasza:
C.S külön számít, az 8 betű. Birka
2/18 anonim válasza:
Azta. Hogy erre miért nem jöttem rá. Most már mindent értek.
3/18 anonim válasza:
LOP 3 betű
ORBÁN 5 betű
KÖZPÉNZ 7 betű
És közben kiderült, hogy Orbán lopja a közpénzt.
Véletlen lenne? Hát, valószínűleg igen. De az ezotéria rovatba simán elférne.
4/18 anonim válasza:
Áhh, nem jöttetek rá a lényegre: az illuminati áll az egész mögött, mivel ezek prímszámok.
5/18 anonim válasza:
Örülj neki, hogy külföldről pénzelik.
Nekem jobban fáj, fővezérségünk az én (mi) pénzükből kampányol, nyomja az óriás plakátokat, semmire se jogot adó, nem is ellenőrizhető eredménnyel "megkérdez, kvázi népszavazást" tart néhány milliárdért, pénzeli a közmédiát,ami igen rövid gyeplőn szolgálja.
6/18 HakapiszikMatyi válasza:
"Szia. Szoros a nadrágom!"
Csak félrehallás az egész.
7/18 anonim válasza:
Te vagy az, Gollum? Nem inkább szorosz?
8/18 anonim válasza:
Teljesen véletlen. Akár az ősrobbanás.
9/18 anonim válasza:
Bűzlik mind ,mind a 1oo éves papucs.
10/18 anonim válasza:
...a kínai használt papucsról ne is beszéljek.Két nap után úgy bűzlik, H újra kell mesélni a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!