Kitaláltam egy viccet, mi a véleményetek?
Egy lámpa és egy kambodzsai öregasszony beszélget.
- hallod lámpa?
Hogy hallanád, lámpa vagy.
- én sem tudok kambodzsaiul, mondja a lámpa…
XDXDXD
Xd :D nagyon jó, potyognak a könnyeim a nevetéstől :D
erről az alábbi vicc jut az eszembe:
Bemegy egy huszonéves csaj az egyik budapesti kisboltba, megkérdi az eladót:
- Elnézést, van már Pilóta keksz, a hírekben azt hallottam hogy már újra elérhető a boltokban.
- Nem sajnos, még nincs.
Másnap bemegy ismét, megkérdezi újból
- Elnézést, van már azóta Pilóta keksz, a hírekben megint hallottam hogy újra van
- Nem sajnos, még nincs mindig és nem tudom mikor lesz
Harmadnap lemegy ismét érdeklődni. Ahogy belép látja hogy egy idős néni a kasszánál pont egy Pilóta kekszet vásárol.
A csaj megörül, mosolyogva fennhangon kérdi az eladótól:
- Na! Látom megjött a szállítmány!
E pillanatban hangos csattanást hallottak kintről. A pirosnál belerohant egy autó az előtte lévőbe.
Mindhárman feszülten figyeltek néhány pillanatig, majd az eladó megszólalt ujját feltartva:
- Hallotta ugye a csattanó hangot ugye?
- Igen, és?
És igen.
Ez nagyon jó volt, szakadtam a röhögestől perceken keresztül xDDDDDDD :DDDDDDDD
...ja nemide.
a viccnek van folytatása!!!
Réka több napi keresgélés után végre megkapta - és végre odaadta nagymamájának a Pilóta kekszet odafenn a negyedik emeleti társasházban.
- Drága kincsem, erre vágytam már mióta! - majd beleharapott a nagymama - Hmmmm! A gyermekkorom íze visszaköszön, ezért örökké hálás leszek neked!!
Mondta, majd átölelték egymást. Perceken keresztül potyogtak a könnyeik.
S csörgött a csengő.
- Hagyd cicám, kinyitom - sántikált ki a mama az előszobába.
Kinyototta az ajtót. Réka pedig elfojtott hangokat hallott az ajtóból: két nagydarab rendőr állt a bejáratnál.
- Velünk kell jönnie - mondták a rendőrök a nének
- De miért?
- Letartóztatjuk hétrendbeli, különös kegyetlenséggel előre megfont szándékkal elkövetett gyilkosság vádjával - kattant a bilincs a néni kezein.
- Nem követtem el semmit, ez tévedés, ártatlan vagyok! - zokogott a 87 éves mama kétségbeesetten,
- Ezt odabenn megbeszéljük.
Erre kiszaladt a kisszobából Antal, Réka barátja és kiesett a szájából az étel a jelenet láttán.
- Ez meg mi a fxm????! -kérdezte
- Cs-sssss! - Ugatta le mereven nézve a jelenetet barátnője. Majd kiabált a mamájának:
- Nagyi! Most mi lesz?
- Egyet se féljetek! - fordította vissza a fejét az ajtóból. A néni eddig nem látott vigyora beleégett Antal agyába, és másodjára is meghült a vér benne…
Közben az utcafronti ablakhoz szaladtak mindketten. Lenéztek. Lenn egy rendőrautó villogott üresen, várta hogy beszálljanak.
- Te csak ne féltsd a mamamat!
De nem szálltak be az autóba…
Percekig semmi, közben nagy zajjal csak egy kukásautó jött, ami házszámonként meg-megállt és csörömpölve dobták bele a kukák tartalmát.
Semmi.
A két rendőr és a nagyi hármasa nem érkezett le… Közben a kukásautó is az ő társasházukhoz ért.
- Tudod mi a vicc az egészben? - kérdezte Réka ahogy bambultak lefele
- Mi?
- Hogy pont ettől a héttől már nem viszik el a komposztkukákat többé. Már nincs ez a szolgáltatás, pedig… ínnye, de hasznos lenne most!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!