Isten őriz, az élet börtöne?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 06:11
2/10 anonim válasza:
Jézus meg Mária, lásd partenogenezis.
3/10 A kérdező kommentje:
a sün meg disznó
2023. okt. 29. 10:09
4/10 A kérdező kommentje:
Sikerült közben utánad nézni, a partenogenezis, magyarul szűznemzés (ivartalan szaporodás) egy olyan genetikai jelenség, ami biztosítja az élőlény szaporodását, a hím párzása nélkül, tehát az egyedfejlődés csak a petesejtből indul meg, a hímivarsejtek részvétele nélkül.
2023. okt. 29. 12:24
5/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint szűz mária ivartalanított marha volt.
2023. okt. 29. 12:26
6/10 anonim válasza:
Azé ezen jókat nevetek, mikor a keresztényeket finom emberként mutogatják a filmekbe...
Azt mindenki elfrlejtette ,h a lopásért kézvágás járt, meg minden dologért kivégzések meg tömlöcbe zárást kapott.:D
Én vissza hoznám ezeket a szokásokat, mert a keresztény jó ember :D
7/10 anonim válasza:
...amúgy bizonyos rovaroknál meg halféléknél tudtommal van szűz termékenyülés...
8/10 A kérdező kommentje:
Pl a kamionok sosem esnek teherbe, mégis terhesek.
2023. okt. 29. 22:28
9/10 anonim válasza:
...csak még hozzá fűzném.H a jelenlegi korszaknak a Jézusi felfogás mentsvár mindazoknak akik látják, h mi felé halad a világ, mivel meg van kötve a keze a "jó" embernek, h üldözze a rosszat és helyre rakja azt.De ami elburjánzik, az mind ki is pusztítja magát.Biztos vagyok abba h a jövő embere Jézusi felfogásba fog tovább fejlődni, mert szerintem csak ebbe az irányba tud az intelligencia magasabbra jutni, de ehhez a gaznak előbb ki kell égnie, és akkor tud az "elvetett mag" kitörni.
10/10 anonim válasza:
Jaj már, nem kell így megijedni na.Csak.egy kis igazság humorral keverve...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!