Venni akartam egy kutyát, de az eladó eladta másnak. Lehet hívni a zsarukat?
A kutyával beszéld meg, hogy mit szeretne! :D
Itt sokan nem látják, hogy ez a kérdés humor kategóriában van. Nincs humorérzékük, komolyak, mint a vakbélgyulladás.
"Itt sokan nem látják, hogy ez a kérdés humor kategóriában van. Nincs humorérzékük, komolyak, mint a vakbélgyulladás."
Eredetileg az Állatok > Kutyák kategóriában volt a kérdés, onnan áttették a Politika > Törvények, jog kategóriába, majd ide. Azért látsz ilyen válaszokat, a kérdező nem ebbe a kategóriába írta ki, ahol te most látod, te vagy az, aki lemaradtál az előzményekről, nem azoknak nincs humoruk, akik a másik két kategóriában látták előbb ezt a kérdést.
Egyszer én is majdnem vettem egy kenyeret, így megértem a kérdezőt, mert előlem is elvitte valaki.
Azonnal eszembe jutott nekem is, hogy hívom az FBI-t, de akkor rádöbbentem - nálunk nincs is FBI!-
Ezért jó, ha valakinek van zöld kártyája, mert ha kutyát, vagy kenyeret akar venni, akkor sérelem esetén tud hová fordulni.
Jajám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!