Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Venni akartam egy kutyát, de...

Venni akartam egy kutyát, de az eladó eladta másnak. Lehet hívni a zsarukat?

Figyelt kérdés
Milyen bünterést fog kapni, mikor lesz a tárgyalás, rabosítás?

2023. okt. 28. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak akartad, de nem vakartad.
2023. okt. 29. 01:19
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Bűn és pokol!
2023. okt. 29. 04:06
 13/18 Kései Sirató ***** válasza:
38%

A kutyával beszéld meg, hogy mit szeretne! :D

Itt sokan nem látják, hogy ez a kérdés humor kategóriában van. Nincs humorérzékük, komolyak, mint a vakbélgyulladás.

2023. okt. 31. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

"Itt sokan nem látják, hogy ez a kérdés humor kategóriában van. Nincs humorérzékük, komolyak, mint a vakbélgyulladás."

Eredetileg az Állatok > Kutyák kategóriában volt a kérdés, onnan áttették a Politika > Törvények, jog kategóriába, majd ide. Azért látsz ilyen válaszokat, a kérdező nem ebbe a kategóriába írta ki, ahol te most látod, te vagy az, aki lemaradtál az előzményekről, nem azoknak nincs humoruk, akik a másik két kategóriában látták előbb ezt a kérdést.

2023. okt. 31. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
21%

Egyszer én is majdnem vettem egy kenyeret, így megértem a kérdezőt, mert előlem is elvitte valaki.

Azonnal eszembe jutott nekem is, hogy hívom az FBI-t, de akkor rádöbbentem - nálunk nincs is FBI!-

Ezért jó, ha valakinek van zöld kártyája, mert ha kutyát, vagy kenyeret akar venni, akkor sérelem esetén tud hová fordulni.

Jajám!

2023. okt. 31. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Igen, hívhatod őket, hátha van nekik is eladó kutyájuk, mondjuk egy öregebb rendőrkutya. :D
2023. okt. 31. 11:19
 17/18 NTBS ***** válasza:
Hívd a Mancs őrjáratot, ők segítenek.
2023. okt. 31. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos még csak akartad, de mivel még nem írtatok szerződést, azért nem lett a tied. Úgyhogy bele kell nyugodnod, hogy egy másik kutyát kell választanod.
2023. okt. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!