Mi volt a legfurább dolog, amit egy buszmegállóban láttál?
Úgy kb. 12 évvel ezelőtt, egy szép nyári napon felgyulladt a táskám a buszmegállóban, amint épp vártuk a buszt. Szerencsére nem a hátamon volt, hanem le volt téve a földre a megálló mellé.
Egyszer csak azt vettük észre, hogy füstölög, odaléptem, és látom, hogy a másik oldala már lánggal ég. Azon viccelődtünk, hogy valószínűleg a krumpli reakcióba lépett a répával, mert épp egy bevásárlásból jöttünk...
Aztán az egyik, szintén buszra várakozó ember mondta, hogy két perccel ezelőtt sétálgattak ott fiatalok, és az egyik pont a megállóban dobta el a cigi csikket, az pedig valószínűleg ráesett a táskámra...
Augusztusban egy fiatal pár "hangulatba jött".
Jó meleg volt, este 10 után, és úgy döntöttek, hogy a buszmegálló a legmegfelelelőbb hely a kölcsönös örömszerzésre.
Nem csak én voltam jelen, de nem zavartatták magukat.
Mellesleg a hölgy nagyon szemrevaló volt........😉
Én is ilyet láttam.
Nem is volt este, olyan 4-6 körül lehetett, egy fiatal pár a buszmegálló mögött dugtak.
Kilátótorony, a kis buszváró tetején.
Később gondolkoztam, hogy végülis nem is rossz ötlet, mert vannak emberek, akik percenként lesegetik látványosan az út felé hajolva, hogy jön-e a busz, ők felmászhatnak rá és onnan jobban láthatják, hogy nem jön.
Egy hatalmas nagy tabla szalonna 🤣
Tobb mint 10 eve lattam, azota se ertem , hogy tudtak ottfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!