Kér tapogatott kukoricát?
Figyelt kérdés
Hova vagy eltűnve? Úgy látszik nekem már nincs semmi takargatnivalóm. Én olyan öreg vagyok már,hogy nem érdekli egy halálközeli élmény?2023. okt. 21. 11:30
1/25 anonim válasza:
Nem tudom, de a múltkor találtam egy kukacot.
2/25 anonim válasza:
Meg fogunk halni, meg fogok halni, mind meghalunk. Nem akarom, de ez nem számít. Előbb vagy utóbb meghalunk. 1 perc múlva, 1 év múlva, gyorsan, lassan, de meghalunk 😟😥
3/25 A kérdező kommentje:
Majd reinkarnálódunk, nem kell félni a haláltól (sem).
2023. okt. 21. 18:23
4/25 anonim válasza:
Félni nem kell, de nem sajnálod?
5/25 anonim válasza:
Nem félünk és nem fázunk, a pattogatott kukorica a királyunk!
6/25 A kérdező kommentje:
Miért sajnálnám? Én is meghalok, te is, mindenki. Van ami a halálnál is rosszabb.
2023. okt. 21. 18:39
7/25 anonim válasza:
Ha én meghalok mindegy, de akit szeretek?
8/25 anonim válasza:
Márminta kukoricát, vagy a Kukorit?
9/25 A kérdező kommentje:
Kér tapogatott kukoricát? Nem? Nem is kap. Ha bedobok egy százast, akkor vetkőzzön. Ha nem válaszol, akkor tüntetek. Le a bugyival, le a bugyival. Hülye tv maca😄
2023. okt. 21. 19:25
10/25 anonim válasza:
Százast?? Akarod mondani húszezrest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!