Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit gondolsz erről a "népdalról"?

Mit gondolsz erről a "népdalról"?

Figyelt kérdés

NeeeeeMMMMM hirdetek!!!!!! csak ide ez a szöveg túl csúnya:

[link]

2010. okt. 18. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Előre bocsátom, hogy népzenei beállítottságú, a népművészetre érzékeny néptáncos és népdalénekes vagyok, szerintem ezzel én már így kb. mindent elmondtam. Nem is érdemes túlvéleményezni. Egyenesen undorító... engem rettenetesen elszomorít, ha belegondolok, vajon milyen lehet a lelki világa a "szerzőnek", akinek ez az aberrált stílus bejön... sajnálom. Ráadásul hogy ez még valakinek tetszen is... tényleg szomorú.

Amúgy jó a kategória, én speciel nem tudtam rajta nevetni. De azért köszi a linket, legalább látjuk, hogy ilyen is van, és ez is a "mienk"...

(Bocs, személyes vélemény...)

2010. okt. 18. 22:19
 2/5 Darklight ***** válasza:

láláláláóláláláláláláláláólálálálálá...ez jó szám

Am miről van szó????Álmos vagyooooook az ágymat akaromm :D

2010. okt. 18. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ez borzalmas. mármint nem azért mert nagy népdal fan vagyok, nem szeretem a népdalokat, de ez elég hanyagul van megírva, kábé olyan 10 évesnek saccolom az íróját, aki megtanulta élete első csúnya szavait.
2010. okt. 18. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
már régen voltam 10 de ha sz@r akkor átírom
2010. okt. 19. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából az egész rögtönzés volt ezért hanyag lett de nem baj
2010. okt. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!