Szerelmes vagyok Orbàn Viktorba! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Sűrgős!annyira szeretem!
Gyönyörűek a szemei!
Meg a mosolya!
És ahogy fingik elképesztő!
19L
2023. okt. 19. 01:27
1/18 anonim válasza:
Kínáld föl magad neki használatra.
2/18 A kérdező kommentje:
Okes:)
2023. okt. 19. 01:44
4/18 anonim válasza:
Szöktesd meg és menjetek el jó messzire.
5/18 anonim válasza:
Megvesztek egy szigetet valahol a Csendes-óceán közepén (még szerencse hogy Viktornak ez nem okoz különösebb gondot), távol a pásztázó tekintetektől, és örökké egymáséi lesztek. Nem tudom kis országunk hogy fog boldogulni a vezetőnk nélkül, de ne foglalkozzatok vele. A ti boldogságotok többet ér, majd csak megleszünk valahogy :) Én drukkolok nektek, megérdemlitek <3
6/18 anonim válasza:
Első lépésként szavazz a Fideszre.
7/18 anonim válasza:
Kezeltesd magad, mert szövődménye lesz!
8/18 anonim válasza:
Tedd féltékennyé Ferivel, aztán idulhat a buli. Csak AIDS-oltás, meg egy kis kokó kell, a Rose D'or-t is kölcsönkérhetnéd Andiéktól. Az se árt, ha egy öreg, megalomán, pszichopata, kommunista fasz vagy. Jó szórakozást!
9/18 anonim válasza:
Ha nem lép ,akkor kérd meg te a kezét.
10/18 anonim válasza:
Rogán Antal valószínűleg féltékeny lesz rád, szóval vele mindenképp vigyázz. Hívd meg esetleg egy brüsszeli kirándulásra, legyen nálad némi eki, meg persze biztosítsd a megfelelő társaságot(pl Lőrinc) és körülményeket, nyert ügyed lesz! Az is sokat segíthet, ha orosz földgázt tudsz fingani, kőolajat fosol, és benzint vizelsz. Ha van pénzfád is, akkor nem is lesz további kérdése hozzád, legfeljebb annyi, hogy a porszívód a kokainon kívül fel tud-e szippantani jelentős mennyiségű közpénz jellegét elvesztett közpénzt. Valamiért ez a remekmű jutott az eszembe a kérdésről:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!