Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit gondoltok, a KRESZ-nek...

Mit gondoltok, a KRESZ-nek kéne vinatkoznia az állatokra is, ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 21:13
 1/8 A kérdező kommentje:

* vonatkoznia.

Nem az én ötletem, apám hozta fel, s egyetértettem Vele. Lassan 17 leszek, indulhatok vezetni, és gondoltuk, hogy kéne valami újítás. Az Oktarómnak is majd felvetem, remélem, hogy továbbviszi. És szívesen vállalja az oktatást/vizsgáztatást, a sok őz, kóbor kutya stb. Rengeteg galibát okoz, de ez szerintük megoldaná. Szerintünk jó ötlet. Felsőtárkányiak vagyunk, itt meg pláne sok a szarvas. Ti mit gondoltok? Köszi a válaszokat!

16/F

2023. okt. 11. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
A hibákért bocs, el vagyink ragadtatva😀
2023. okt. 11. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ez majdnem vicces lett. Csak annyira lett messze a poénostól, mint Pestszentlőrinc a Mare Imbrium-tól
2023. okt. 11. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Holnap reggel suli, addig ki kéne józanodni.
2023. okt. 11. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire erőltetett legyen valami....
2023. okt. 11. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már kokózol? Nem kéne...
2023. okt. 11. 22:33
 7/8 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Nos, ha tényleg komoly a kérdés, akkor vehetjük úgy, hogy vannak úgymond szabályozva. Sajnos az őzek esetében, most jött új szabály, hogy minden elütött vadért neked kell fizetni (a vadat is, és a saját károkat is), erről volt két hete téma az oldalon itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..

Kutyákra, és egyéb háziállatokara meg ott a Gyepmester (régi nevén a sintér), akinek a dolga összeszedni az elkóborolt jószágokat. Ha jól tuom ezek után a tulajdonosnak fizetnie kell a hozzá tartozó állatért. Értelem szerűen állatokat nem lehet megtanítani a KRESZ-re (ha nem számoljuk a vakvezető kutyákat), illetve nem tudnak megbüntetni így gyakorlatilag a gazdát büntetik meg, mert hagyta elkóborolni kedvencét.

2023. okt. 12. 11:30
 8/8 Justinianus ***** válasza:
A KRESZ már most is vonatkozik állatokra is...
2023. okt. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!