Ez mennyire számít jó gépnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálgatom a cloud gpu-kat. De van egy szegmens a cloud CPU-is. Amire raknak egy viszonylag gyenge videókártyát (2080 pl.) És valami erősebb cpu-t. Ez most óránként kb 200-300 forintba kerül.
Eddig csak a yCrunchert próbáltam rajta. De videó renderhez kellene. Ez jó gépnek számít?
2023. szept. 30. 10:40
11/17 anonim válasza:
Ja most nézem, szokás szerint átkerült a humor részlegbe mint az összes eddigi, akkor nincs gond. :D
12/17 A kérdező kommentje:
Annyi lett volna a kérdésem, hogy aki komoly video renderre használ gépet (Blender stb) és túl lépett a i7,i9 világán (Mert ennél is vannak erősebb processzorok) azon a szinten ez mennyire számít jónak. Vagy egyáltalán van-e értelme ilyen processzort használni a video renderre?
2023. szept. 30. 21:01
13/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs milyen photoshopról beszéltek, mi van ezen a képen photoshopolva? Ez egy sima cloud server amit vnc viewerrel néztem. Mi rajta a photoshop? Linuxot használok és itt nincs photoshop sem ... max gimpelt kép.
2023. szept. 30. 21:02
14/17 anonim válasza:
Azért mert pár hónapig nem toltad még nem jelenti azt, hogy nem emlékeznek az emberek, sőt alapvetően a moderáció is emlékszik ezek szerint és azért tették át ide a többi korábbi kérdéshez hasonlóan...
15/17 A kérdező kommentje:
Nem, a moderáció azért rakta át ide, mert valaki jelentette. De amúgy tökmindegy, mert ahogy a válaszokat elnéztem, itt még a pi számolást sem sikerült megérteni, tehát úgy sem tudtatok volna rá választ adni.
2023. szept. 30. 21:08
16/17 anonim válasza:
A jelentés csak egy dolog, azért nem csinálnak vele semmit még, csak megnézik mi a gond vele, és azért beszédes, hogy került a humorba rögtön. Na úgy is még fogsz próbálkozni, de szerintem kár erőlködni, ha unatkozol talalj valami jobb elfoglaltságot.
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor most már érdekel ki ez a photoshopolós gyerek, belinkelnéd? Akkor már akarok én is röhögni.
2023. szept. 30. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!