Kinek mi a kedvenc vicce?
Mit mondott Jézus Krisztus a kereszten?
Ma valahogy olyan feszült vagyok!
(Bocsi)
Juszuf napok óta vándorol tevéjével a sivatagban. Sehol sem találnak vizet, a hőséget már alig bírják, a teve minduntalan lefekszik és nem akar menni. Egyszer csak velük szembe futva érkezik egy másik ember. Azt mondja Juszuf:
- Hát te meg hogy bírod ezt az iszonyatos hőséget, hogy még futni is tudsz?
- Azért bírom, mert ahogy futok, a légáramlattól lehűl a testem - válaszolja, és már fut is tovább.
Juszuf ezen elgondolkodik, addig rángatja a tevét, amíg az föl nem áll. Felül a hátára és üti-veri, amíg az el nem kezd futni. Futnak egy darabig, de aztán a teve összerogy és kimúlik. Juszuf nézi, nézi, majd megszólal:
- Na most meg mi van veled? Megfagytál???
Megy a Volkswagen kisbusz az úton, megallitja a rendőr:maga az első a hónapban aki nem követett el szabalysertest! Megszólal a feleség : biztosan azért, mert tök részeg!
Mire hátulról mondja a nagymama: jaj, Pistike, mondtam hogy ne a lopott kocsival jöjjünk!
Majd egy hang : na, uraim, ez itt már a határ? 😂😂😂
Szerintem nagyon jó!!
Mi a különbség Orbán Viktor és az internet között?
Az internet 4G, Orbán 1G.
-Szia, szomszéd! Tekergetted tegnap a kutyámat?
-Tekergette a rosseb! Meg se tudtam fogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!